sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

SingularityNET și Ocean Protocol fuzionează în FET, marcând primul pas în formarea ASI • crypto.ro

Alianța ASI, o colaborare între Fetch.ai, SingularityNET și Ocean Protocol, își propune să accelereze cercetarea și dezvoltarea în domeniul Inteligenței Artificiale Generale (AGI) și Superinteligenței Artificiale (ASI) descentralizate.

Faza unu a fuziunii tokenurilor a început astăzi, 1 iulie 2024. AGIX și OCEAN sunt convertiți în FET, tranzacționarea FET rămânând neîntreruptă. Platforma de migrare este acum operațională și accesibilă prin aplicația dApp SingularityDAO. Tokenii AGIX și OCEAN existenți încep să fie delistați de pe platforme.

Această fază inițială se concentrează pe integrarea exchange-urilor și a agregatorilor de date pentru a asigura o tranziție lină în timpul rebrandingului către ASI pe platforme precum CoinMarketCap și CoinGecko.

Faza doi va viza integrarea comunității și implementarea ASI. Aceasta include deținătorii care își păstrează tokenii în custodie proprie și implementarea tokenurilor ASI pe multiple blockchain-uri.

Noi contracte de migrare vor fi disponibile pentru tokenii încă neconvertiți și pentru FET bazat pe EVM. Toți tokenii FET Mainnet vor fi convertiți automat în ASI în timpul unei viitoare actualizări a mainnet-ului Fetch.ai. Contractele de migrare sunt concepute pentru a fi disponibile pe parcursul mai multor ani, permițând timp suficient pentru conversii.

„Fuziunea tokenilor de astăzi subliniază angajamentul nostru de a avansa inteligența artificială în condiții de siguranță,” a declarat Humayun Sheikh, președintele Alianței ASI și CEO al Fetch.ai.

Alianța pune accent pe eficiența operațională, integrarea fără întreruperi a sistemelor de AI descentralizate și încurajarea colaborării în cadrul industriei.

„Suntem încântați că am atins acest punct de referință,” a declarat Ben Goertzel, CEO al SingularityNet și al Alianței ASI. „Această fuziune tokenomică deschide calea pentru o serie de colaborări care combină tehnologiile Alianței spre superinteligență benefică.”

Alianța ASI își propune să valorifice punctele forte ale fiecărui membru: tehnologia agenților autonomi de la Fetch.ai, cadrele de schimb de date de la Ocean Protocol și serviciile de AI descentralizate de la SingularityNET. Vor concentra eforturile pe dezvoltarea de produse care promovează practici AI responsabile și etice. Alianța salută colaborarea suplimentară pentru a încuraja progresul în acest domeniu.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro