joi, iulie 25, 2024
Noutati

Alin Simoiu și Romeo Vasiloni Revin în Rolul De Ispite Masculine La Insula Iubirii 2024. Show-ul începe La Antena 1 Pe 15 Iulie

Printre surprizele noului sezon Insula Iubirii 2024 se numără revenirea ȋn rol de ispită a lui Alin Simoiu, 30 de ani, antreprenor. În sezonul șapte al celui mai dur test de fidelitate, Alin s-a apropiat foarte mult de Bianca Giurcă, ba chiar a reușit să creeze o conexiune cu aceasta și un limbaj special, al semnelor, prin care și-au spus tot ce au simţit la momentul respectiv.

Alin a reușit să ȋi ofere Biancăi pe Insula Iubirii exact lucrurile care ei ȋi lipseau: a ascultat-o atunci când avea mai multă nevoie, i-a oferit libertatea de a face ea primii pași, atunci când s-a simţit ȋn siguranţă și confort, ajutând-o astfel să realizeze ce este ȋn sufletul ei, cu adevărat. În acest sezon, Alin revine la Insula Iubirii pentru a ajuta și alte femei să vadă adevărul din relaţiile lor.

Tot din sezonul șapte revine la Insula Iubirii și Romeo Vasiloni, 32 de ani, antrenor de fitness şi luptător MMA. Pentru el, sezonul trecut a existat doar Ema Oprișan, care însă la final a decis să nu dea curs dorinţei sale, aşa că în acest sezon Romeo revine, la fel de convins că vrea să cunoască pe cineva. Spune că experienţa de anul trecut l-a ajutat să descopere lucruri noi despre el şi să se dezvolte pe plan personal.

Subiectele la Istorie la BAC 2024. Cerințele pe care le au de rezolvat candidații

Recomandări

Subiectele la Istorie la BAC 2024. Cerințele pe care le au de rezolvat candidații

De asemenea, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la „Insula iubirii”, sezonul 6.

„Insula Iubirii” revine la Antena 1 cu sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Iată cine sunt cuplurile de la „Insula Iubirii”

Din cele peste 1.000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate. Iată cele cinci cupluri de la Insula Iubirii:

Maria (26 de ani), lucrător comercial și Dani (26 de ani), liber profesionist, aduc pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de 5 ani. Nu suficient ȋnsă ȋncât să ajungă la un numitor comun și continuă să ȋși exprime iubirea diferit. Ea spune despre el că e foarte gelos și răzbunător, dar deopotrivă iubitor și afectuos, el ȋi reproșează că e prea rece. Miza lor este una simplă și clară: au lăsat ȋn voia Insulei puterea de a arăta dacă sunt cu adevărat potriviţi unul pentru celălalt. Mai mult, dacă se întorc împreună, spun că vor fi pregătiţi pentru următorii paşi: căsătorie şi copii.

VIDEO INTERVIU Când vine vorba de investiții, cu siguranță nu există prea devreme. Din păcate, s-ar putea să existe doar prea târziu – Adrian Negru, CEO al Raiffeisen Asset Management

Recomandări

VIDEO INTERVIU Când vine vorba de investiții, cu siguranță nu există prea devreme. Din păcate, s-ar putea să existe doar prea târziu – Adrian Negru, CEO al Raiffeisen Asset Management

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt singurul cuplu căsătorit în acest sezon Insula Iubirii. Numără deja nouă ani de căsnicie şi zece de relaţie, fiind nedespărţiţi încă de când au participat împreună la sezonul trei al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de unde au ieşit căsătoriţi. Deși el a fost extrem de gelos la ȋnceput, Cristina a reușit să ȋl schimbe, să ȋl tempereze. Mereu ȋn căutarea profunzimii lucrurilor, Andrei spune că ȋn relaţia lor, el este cel care luptă ca flacăra pasiunii să nu se stingă. Au venit la Insula Iubirii pentru că aveau nevoie să se privească puţin de la distanţă, după 10 ani ȋn care au fost absolut nedespărţiti, și să afle dacă tentaţia are vreo putere asupra lor, dacă mai este dragoste la mijloc sau i-a luat locul obișnuinţa.

Iustina (26 de ani), agent imobiliar și Cornel (38 de ani), antreprenor, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de un an și două luni, trăită la foc intens. Iar testul Insulei se anunţă şi mai intens, întrucât au planuri mari la revenirea în ţară: au nunta deja programată, ba chiar și rochia de mireasă achiziţionată. Înainte ȋnsă de a face pasul cel mare, spun că au nevoie de adevărul pe care doar Insula poate să îl ofere. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a și dat motive ca să fie așa.

Subiectele la Matematică la BAC 2024. Ce le-a picat absolvenților de la profilul real

Recomandări

Subiectele la Matematică la BAC 2024. Ce le-a picat absolvenților de la profilul real


cristina-si-andrei2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Daiana (22 de ani), barman și Rareș (25 de ani), student, sunt ȋmpreună de 2 ani, aceasta fiind prima relaţie serioasă pe care ea o are. Cei doi văd ȋn testul de fidelitate singurul leac posibil pentru gelozia ei, gelozie alimentată chiar de el. Deși spune că o iubește și vede un viitor alături de ea, i-a dat motive să creadă altceva, așa că Daiana vrea să vadă adevărul cu propriii ei ochi.

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.


Google News
Urmărește-ne pe Google News

Anda Adam, nuntă faraonică, în stil libanez. Imagini de la petrecerea din club: potop de manele, rochii de 12.000 de euro, flori de 30.000 de euro, tort gigantic

Libertateapentrufemei.ro

Anda Adam, nuntă faraonică, în stil libanez. Imagini de la petrecerea din club: potop de manele, rochii de 12.000 de euro, flori de 30.000 de euro, tort giganticSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro