joi, iulie 25, 2024
Noutati

”O echipă din Franța și una din Turcia! Gigi Becali a spus”

  • Media: Fotbal European, joi, 21:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 18:00, DGS 1

Campioana României l-a transferat pe Ngezana în vara anului trecut de la Kaizer Chiefs, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Aflat la prima experiență în afara țării sale natale, apărătorul a avut la dispoziție aproximativ două luni pentru a se adapta în România, iar apoi a dat randamentul scontat.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Siyabonga Ngezana, potrivit Transfermarkt.
  • Un gol și un assist în 31 de meciuri sunt cifrele lui Ngezana la FCSB.

Siyabonga Ngezana a recunoscut că a avut oferte de transfer: ”Gigi Becali a spus despre asta”

A devenit rapid unul dintre ”stâlpii” defensivei FCSB-ului și a atras atenția cluburilor din Europa. Ngezana a acordat un interviu în Africa de Sud și a recunoscut că Gigi Becali i-a spus despre interesul celor de la Lorient și al unei echipe din Turcia pentru el.

Să fiu sincer, spre finalul sezonului, a existat interes din partea altor echipe, dar m-am concentrat la câștigarea campionatului. Am auzit o grămadă de zvonuri, dar nu le dau atenție până nu e ceva concret.

Nu a fost vorba doar despre o echipă din Franța (n.r.- Lorient), ci și despre una din Turcia. A fost ceva serios pentru că patronul meu, Gigi Becali însuși, a spus despre asta. Nu depinde de mine, totul e în mâinile conducerii”, a spus Ngezana, potrivit Farpost.

De curând, Gigi Becali a declarat că nu-l vinde pe sud-african nici dacă primește o ofertă de 16 milioane de euro. Totuși, o astfel de propunere, dacă va exista, va fi cântărită bine de finanțatorul FCSB-ului.

Siyabonga Ngezana și-a cerut în căsătorie iubita din copilărie

Galerie Foto

Etichete: transfer fcsb , siyabonga ngezana , transfer ngezana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro