joi, iulie 25, 2024
Cryptomonede

ETF-urile Ethereum s-ar putea lansa înainte de 4 iulie, Bitwise actualizează formularul S-1 • crypto.ro

Puncte cheie

  • Bitwise și-a actualizat formularul S-1 pentru ETF-ul Ethereum, incluzând informații despre o investiție inițială de 2,5 milioane de dolari.
  • Previziuni recente sugerează că ETF-urile Ethereum ar putea fi lansate înainte de 4 iulie.

Conform celor mai recente rapoarte oficiale, Bitwise și-a actualizat formularul S-1 pentru cererea ETF-ului Ethereum depusă la SEC.

Alături de alți emitenți de ETF-uri Ethereum, firma așteaptă aprobarea SEC pentru lansarea produselor crypto.

Bitwise a inclus detalii noi în formularul S-1 actualizat, privind o investiție inițială de 2,5 milioane de dolari.

ETF-urile Ethereum s-ar putea lansa înainte de 4 iulie, Bitwise actualizează formularul S-1

Detaliile privind comisioanele produsului încă nu au fost făcute publice.

Firma a precizat că Bitwise Investment Manager, LLC, o filială a Sponsorului, intenționează să achiziționeze pachetele inițiale de acțiuni pentru suma de 2,5 milioane de dolari, la un preț de 25 de dolari pe acțiune pentru cele 100.000 de acțiuni.

De asemenea, Bitwise a menționat că Pantera Capital Management LP este interesată să cumpere acțiuni în valoare de până la 100 de milioane de dolari.

ETF-urile Ethereum s-ar putea lansa înainte de 4 iulie, Bitwise actualizează formularul S-1

Societatea de administrare a activelor a mai precizat că, deoarece intențiile de achiziție nu reprezintă acorduri sau angajamente ferme de cumpărare, acești potențiali cumpărători ar putea decide să achiziționeze mai multe, mai puține sau deloc acțiuni.

Bitwise este cea mai recentă firmă care dezvăluie un formular S-1 actualizat, după ce SEC a aprobat formularele 19b-4 pentru 8 ETF-uri Ethereum în luna mai.

Acum, emitenții de ETF-uri Ethereum încă așteaptă lansarea produselor crypto, care urmează să aibă loc după aprobarea SEC.

ETF-urile Ethereum ar putea fi lansate înainte de 4 iulie

Analistul de la Bloomberg, James Seyffart, a menționat într-o postare recentă pe contul său de X că nu există nicio modalitate de a ști când vor fi lansate listările, pe baza depunerii de către Bitwise.

Potrivit lui, acestea ar putea să nu necesite actualizări suplimentare sau ar putea necesita câteva ajustări. Dar ceea ce este sigur este faptul că au nevoie de aprobarea finală din partea SEC.

El a spus că timpul de lansare va depinde în mare parte de regulatori, iar împreună cu Eric Balchunas (un alt analist Bloomberg) ei cred că produsele crypto ar trebui să fie lansate înainte de 4 iulie.

Referitor la produsele crypto din SUA, recent am raportat că Hashdex tocmai a depus o cerere pentru un ETF dublu Ethereum și Bitcoin.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro