joi, iulie 25, 2024
Noutati

Adrian Mititelu, îndemnat să-l vândă urgent pe Bauza. Clubul care se teme că va pierde bani după retrogradarea Craiovei

  • SuperLiga: CFRFarul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaSepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Adrian Mititelu a renunțat deja la șase jucători, dar este clar că va trebui să-și vândă și vedeta, iar oficialii de la Csikszereda se tem că nu vor obține prea mulți bani după plecarea lui Juan Bauza.

Oficialii de la Csikszereda sunt convinși că Juan Bauza nu va fi vândut pe mai mult de 1,5 milioane de euro

Adrian Mititelu își dorea să-l vândă pe Juan Bauza cu patru milioane de euro, doar că acum, după retrogradarea echipei FCU Craiova îi va fi greu să mai țină la preț. Jucătorul argentinian are un salariu mare și este greu de crezut că va putea fi ținut pentru bătăliile din liga a doua. În plus și cluburile interesate știu că acum va fi nevoit să-l dea rapid, chiar și cu o sumă mai mică.

În aceste condiții, oficialii de la Csikszereda se tem că vor ieși în pagubă. Ei sunt cei care l-au vândut formației din Bănie, în anul 2021, și și-au păstrat 20 la sută din viitorul transfer. Clauza este valabilă dacă afacerea se semnează pe mai mult de 400.000 de euro.

”Vom urmări ce se va întâmpla și cu Bauza, deoarece nouă ne e cam clar că domnul Mititelu nu îl va mai putea ține și la Liga 2 din campionatul următor. De asemenea, e destul de clar și că pentru un transfer al lui Bauza la o altă formație nu se va mai putea obține o sumă de peste 2.500.000 – 3.000.000 euro, așa cum se vehicula prin presă în urmă cu câteva luni după ce FCU a retrogradat.

Iar noi, ca să ne mai primim cele 20 la sută din procente trebuie ca domnul Mititelu să nu îl vândă sub 400 de mii de euro pe Bauza. Sub această sumă nu ne vom mai primi acele procente pe care le deținem”, a declarat Eugen Pârvulescu, oficialul clubului Csikszereda, conform prosport.ro.

Propunere pentru Adrian Mititelu

Conducătorul formației din Miercurea Ciuc i-a propus o afacere lui Adrian Mititelu și a dezvăluit că este dispus să negocieze din nou acele procente.

”Dar, suntem dispuși să ne așezăm la masă cu domnul Mititelu și să mai renegociem acele procente dacă dânsul dorește. După părera mea o sumă corectă de transfer pentru Bauza, cel care acum a retrogradat în Liga 2 cu FCU, este undeva la 1.000.000 – 1.500.000 de mii de euro.

Domnul Mititelu trebuie înțeles că în acești trei ani a și cheltuit cu Bauza destui bani la FCU și nici nu îl poate lăsa să se transfere pe o sumă destul de mică”, a mai spus Pârvulescu.

Juan Bauza are un salariu de 14.000 de euro la FCU Craiova. Atacantul argentinian a marcat în acest campionat șapte goluri, iar Gigi Becali a spus de  mai multe ori că este interesat de el, dar Adrian Mititelu a spus că nu-l va vinde în România.

Etichete: juan bauza , transfer juan bauza , adrian mititelu juan bauza , juan bauza transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro