sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

5 milioane utilizatori au revendicat Notcoin (NOT) în primele 36h de la listare • crypto.ro

Puncte cheie

  • Echipa Notcoin (NOT) a anunțat că 5 milioane de utilizatori au revendicat tokenuri în primele 36 de ore de la listare.
  • NOT a fost listat pe mai multe exchange-uri pe 16 mai, tranzacționându-se inițial cu o capitalizare de piață de aproximativ 1 miliard de dolari.

Echipa din spatele proiectului popular Notcoin, care a cucerit industria crypto, a anunțat prin intermediul contului lor oficial de X că 5 milioane de utilizatori au revendicat tokenuri NOT în primele 36 de ore de la listare.

NOT a fost listat pe mai multe exchange-uri pe 16 mai, inclusiv Binance, OKX, Gate.io, Bitfinex, Bitget, și altele. Tokenul a fost lansat cu o capitalizare de piață de aproximativ 1 miliard de dolari.

Echipa din spatele proiectului a mai spus că 4 milioane de tokenuri sunt depuse la exchange-uri sau stakate, iar 1 milion de tokenuri au fost revendicate on-chain.

Notcoin și-a exprimat recunoștința față de toți cei care și-au stakat tokenurile pentru dedicație și încredere. De asemenea, au dezvăluit o parte din planurile viitoare pentru proiect.

Acestea includ campanii, produse și oferte care vor sosi în cursul săptămânii viitoare. Ei au menționat că utilizatorii vor primi gratuit încă o săptămână din nivelul oferit după încheierea perioadei de staking.

De asemenea, potrivit aceleiași postări, nivelurile Gold și Platinum vor avea acces la alocări pentru alte lansări.

Echipa a informat utilizatorii că pot să își unstakeze monedele și să le retragă on-chain oricând, deoarece Notcoin este o alegere liberă.

Prețul NOT astăzi este în creștere cu 4%, conform datelor de pe CoinMarketCap. Capitalizarea de piață actuală este de 700 de milioane de dolari.

Notcoin a donat peste 1 miliard de tokenuri NOT pentru Telegram

Echipa Notcoin a anunțat recent că a donat peste 1 miliard de tokenuri NOT aplicației Telegram și fondatorului acesteia, Pavel Durov.

Ei au motivat gestul prin faptul că Pavel Durov și echipa Telegram au dezvoltat aplicația Telegram, ridicând standardele pentru dezvoltatori și creând numeroase oportunități pentru toți, inclusiv pentru Notcoin.

De asemenea, echipa Notcoin a dezvăluit pe contul X că Durov plănuiește să își păstreze donația până când valoarea ei se va înmulți de 100 de ori (100x).

5 milioane utilizatori au revendicat Notcoin (NOT) în primele 36h de la listare

Telegram și fondatorul său, Pavel Durov, au ajuns recent în atenția presei din cauza unui interviu acordat lui Tucker Carlson.

În cadrul acestuia, Durov a abordat tema toleranței tot mai scăzute a agențiilor guvernamentale față de confidențialitatea datelor personale în contextul monitorizării internetului.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro