sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

Va lista Binance Toncoin (TON)? Un nou indiciu sugerează o probabilitate mare • crypto.ro

Puncte cheie

 • Listarea Toncoin (TON) pe Binance ar putea fi iminentă, conform unor predicții noi.
 • Boții de monitorizare crypto au detectat adăugarea unui port nou pentru Toncoin (TON) de către Binance pe 23 mai.

Există predicții optimiste cu privire la o potențială listare a Toncoin (TON) pe Binance. Optimismul a apărut ca urmare a celei mai recente descoperiri făcute de boții de monitorizare crypto.

Se pare că astăzi, 23 mai, Binance a adăugat un port nou pentru Toncoin (TON).

CoinDance a dezvăluit prin intermediul contului de X că Binance ar putea avea un portofel pentru TON.

CoinDance a menționat de asemenea că informația provine din API-ul oficial, iar anunțul nu a fost încă publicat. Postul a subliniat și faptul că este necesară răbdare pentru a vedea dacă Binance decide să listeze TON.

Detectarea acestui port reprezintă doar o predicție preliminară privind o posibilă listare a lui TON pe exchange și nu poate fi considerată o certitudine de 100%.

Cu toate acestea, echipa Toncoin a raportat anterior că are un acord de confidențialitate cu Binance, însă nu poate dezvălui deocamdată detalii despre acesta.

Toncoin (TON) înregistrează o creștere de peste 2% astăzi

În momentul redactării acestui articol, TON se tranzacționează peste 6.4 dolari, cu o creștere de peste 2% astăzi, conform datelor de pe CoinMarketCap.

 • Zoom

 • Hour

 • Day

 • Week

 • Month

 • Year

 • All Time

 • Type

 • Line Chart

 • Candlestick

Anterior, moneda a cunoscut o creștere semnificativă a prețului, care a propulsat TON la 6.76 dolari.

Capitalizarea de piață actuală a tokenului este de aproximativ 22.5 miliarde de dolari.

Ce este Toncoin (TON)?

Toncoin (TON) este tokenul nativ al blockchainului descentralizat Layer-1, The Open Network (Rețeaua Deschisă).

Blockchainul TON are cod open-source și este susținut de un număr mare de contributori la rețea, inclusiv TON Foundation, o organizație non-profit cu sediul în Elveția.

Din 2017, echipa Telegram a dezvoltat codul sursă pentru o rețea blockchain care se numea Telegram Open Network cu o criptomonedă nativă numită Gram.

În mai 2020, fondatorul și CEO-ul Telegram, Pavel Durov, a anunțat încheierea implicării Telegram în blockchain în urma unui ordin judecătoresc al SEC (Securities and Exchange Commission – Comisia pentru valori mobiliare și burse din SUA). Tokenul Gram nu a fost niciodată emis.

Din 2020, tehnologia a fost dezvoltată în continuare de o comunitate independentă de dezvoltatori și entuziaști blockchain. Blockchainul a fost redenumit din Telegram Open Network în The Open Network. În prezent, TON este criptomoneda nativă a TON network.

Documentația tehnică (whitepaper-ul) include o parte din codul sursă original scris de Nikolai Durov, co-fondatorul Telegram și fratele lui Pavel.

Toncoin utilizează modelul de consens Proof-of-Stake (PoS) pentru scalabilitate și fiabilitate a rețelei.

TON Foundation își propune să capaciteze pe 500 de milioane de utilizatori să dețină propria identitate digitală, date și active până în 2028. Aceasta se realizează prin oferirea de instrumente dezvoltatorilor pentru a construi un ecosistem Web3 în aplicația de mesagerie Telegram.

Recent, Telegram a dezvăluit că permite utilizatorilor să achiziționeze publicitate în platformă folosind Toncoin (TON).
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro