joi, iulie 25, 2024
Cryptomonede

Uphold încheie suportul pentru USDT, DAI, FRAX, GUSD, USDP și TUSD începând cu 1 iulie • crypto.ro

Puncte cheie

  • Exchange-ul crypto Uphold a anunțat încetarea suportului pentru anumite stablecoinuri începând cu 1 iulie.
  • Monedele afectate sunt DAI, FRAX, GUSD, USDP, TUSD și USDT.

Conform celor mai recente știri, exchange-ul crypto Uphold cu sediul în New York își va încheia suportul pentru mai multe stablecoinuri înainte de intrarea în vigoare a reglementării MiCA.

Într-o notificare recentă postată pe X de către Antony Welfare, consilier senior pentru CBDC Europe și Parteneriate Globale la Ripple, acesta a dezvăluit că nu toate stablecoinurile sunt tratate la fel în așteptarea reglementării MiCA.

El a subliniat că este interesant de văzut care dintre ele rămân viabile pentru a fi menținute pe exchange-uri.

În mesaj, Uphold dezvăluie că, din cauza noilor reguli ale Uniunii Europene privind stablecoinurile, au decis să înceteze suportul pentru următoarele active începând cu 1 iulie:

  • Tether (USDT)
  • Dai (DAI)
  • Frax Protocol (FRAX)
  • Gemini Dollar (GUSD)
  • Pax Dollar (USDP)
  • TrueUSD (TUSD)

De asemenea, exchange-ul a anunțat că va continua să mențină USDC, EURC și PYUSD pe viitor. Uphold a rugat utilizatorii să își convertească deținerile înainte de data de 27 iunie, ora 23:59 CET.

Uphold a dezvăluit că, în cazul în care utilizatorii pierd șansa de a-și converti activele, exchange-ul va converti automat deținerile în numele lor în USDC pe 28 iunie.

Uphold încheie suportul pentru USDT, DAI, FRAX, GUSD, USDP și TUSD începând cu 1 iulie

Regulile MiCA pentru stablecoinuri intră în vigoare pe 30 iunie în SEE

Regulile MiCA pentru stablecoinuri vor intra în vigoare în Spațiul Economic European pe 30 iunie. Acest lucru va marca o etapă importantă din punct de vedere al reglementării pentru piața de stablecoinuri din regiune.

Ca parte a noului cadru MiCA, emitenții de stablecoinuri din UE trebuie să fie autorizați ca instituții de moneda electronică (EMI) sau instituții de credit.

Recent, directorul Binance pentru Europa Centrală și de Est (CEE) și CSI, Kyrylo Khomiakov, a clarificat zvonurile privind „delistarea stablecoinurilor” care au înconjurat exchange-ul.

Acesta a afirmat că mass-media a înțeles complet greșit lucrurile, unii spunând că Binance va delista complet stablecoinurile, iar alții susținând că acest lucru se va întâmpla doar pentru utilizatorii europeni.

Khomiakov a clarificat situația, spunând că nu acesta este cazul. El a continuat și a spus că, într-adevăr, MiCA va avea loc în curând, iar începând cu 1 iulie vor exista noi reguli pentru stablecoinuri. Acesta a explicat totul în detaliu la Binance Campus.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro