sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Trump promite eliberarea fondatorului Silk Road, Ross Ulbricht, sprijinind industria crypto • crypto.ro

Puncte cheie

  • Candidatul la președinție Donald Trump promite să ajute creatorul Silk Road, Ross Ulbricht.
  • Trump arată un sprijin puternic pentru industria crypto din SUA

Fostul președinte american și candidat în 2024, Donald Trump, a promis recent să comute sentința lui Ross Ulbricht, fondatorul pieței online Silk Road, într-o manifestare masivă a sprijinului său pentru industria crypto din țară.

După cum notează Bloomberg, Ulbricht, care are acum 40 de ani, ispășește o condamnare pe viață după ce a fost condamnat în 2015 pentru conducerea Silk Road.

Într-un discurs de sâmbătă, Trump a spus că, dacă oamenii vor vota pentru el, va comuta sentința lui Ulbricht, care a ispășit deja 11 ani, promițând să-l aducă acasă.

Discursul fostului președinte reflectă eforturile sale de a îmbrățișa industria crypto din SUA înainte de alegerile din noiembrie. Trump a cerut, de asemenea, sprijinul libertarienilor și a promis să numească membri ai partidului în Cabinetul său și în alte posturi de conducere.

Mulți membri ai partidului libertarian îl văd pe Ulbricht ca pe un „martir” și mulți susținători au purtat pancarte cu „Free Ross” la convenția de la Washington Hilton, potrivit Bloomberg.

Trump îmbrățișează politicile pro-crypto

Trump a arătat un mare sprijin pentru industria crypto din SUA și a postat, de asemenea, pe platforma Truth Social că este foarte pozitiv și deschis față de companiile crypto și tot ceea ce ține de această industrie nouă și în expansiune. El a spus că SUA ar trebui să fie un lider în acest domeniu.

În postarea sa pe Truth Social, el a menționat, de asemenea, că „Joe Biden cel Corupt” vrea ca industria să moară o „moarte lentă și dureroasă”, dar a spus că așa ceva nu se va întâmpla niciodată cu el.

Anthony Pompliano a distribuit, de asemenea, o postare pe contul său de pe X, prezentând un video în care Trump arată un mare sprijin pentru Bitcoin și crypto.

Pomp a spus că principalul candidat la președinție își arată explicit suportul pentru industrie și pentru dreptul la auto-custodie.

El a subliniat, de asemenea, că toți criticii au greșit și că guvernul nu va interzice cu siguranță crypto, ci în schimb, va îmbrățișa industria.

„Senatoarea Bitcoin” Cynthia Lummis a distribuit, de asemenea, o postare pe X, în care și-a arătat sprijinul pentru dreptul oamenilor la auto-custodie.

Ea a postat „Not your keys, not your coins” („Nu sunt cheile tale, nu sunt monedele tale,”) promițând să lupte pentru a proteja dreptul fiecărui american de a-și păstra în custodie propriile chei private.

Aceasta spune că drepturile de proprietate sunt fundamentale pentru descentralizare și rezistența la cenzură.

Campania prezidențială a lui Trump a anunțat pe 21 mai că va începe să accepte donații în criptomonede. Mișcarea reflectă sprijinul și solidaritatea cu toți oponenții ‘controlului guvernamental socialist’ asupra piețelor financiare din SUA, după cum a notat CNBC
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro