sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

REI Network (REI) creşte cu peste 120% în 24 de ore; proiectul anunţă noi parteneriate • crypto.ro

Puncte cheie

  • Prețul tokenului REI Network (REI) a înregistrat o creștere de peste 120% în 24 de ore pe CoinMarketCap, tranzacționându-se acum la valoarea de 0.22 dolari.
  • Proiectul a anunțat recent pe platforma X parteneriate importante cu OpenTaskAI, TRAM Connect și Scarcity.

Pe 26 martie, REI Network a dezvăluit un parteneriat cu OpenTaskAI, o piață globală care conectează freelanceri specializați în inteligență artificială cu nevoile companiilor și permite oamenilor să își valorifice potențialul cu ajutorul instrumentelor IA.

În aceeași zi, REI Network a anunţat un parteneriat și cu Scarcity, care a menționat pe contul de X că REI Network este dezvoltat pentru a obține un framework blockchain ușor, compatibil cu EVM, cu performanțe mai ridicate și fără taxe. Scarcity este o platformă descentralizată de social media (DESOC).

Scarcity/REI Network
Scarcity/REI Network

Pe 21 martie, proiectul REI Network a postat vestea încheierii unui parteneriat cu TRAM Connect pentru a asigura servicii financiare avansate și sigure pentru era Web3.

Prețul REI creşte cu peste 120% în 24 de ore

Prețul tokenului REI Network (REI) a crescut cu peste 120% în ultimele 24 de ore, tranzacționându-se în prezent la $0.22 pe CoinMarketCap.

Creşterea bruscă ar putea fi legată de parteneriatele importante pe care echipa le-a încheiat recent.

În momentul redactării acestui articol, REI se tranzacționează în zona verde pe CoinMarketCap, iar moneda are un preț de 0.22 dolari, ceea ce reprezintă o creștere de peste 95% în ultimele 24 de ore.

Pretul REI Network
Pretul REI Network

Clasamentul curent pe CoinMarketCap al REI Network (REI) este 311, cu o capitalizare de piață live de 215 milioane de dolari. Are o ofertă circulantă de 950 milioane REI.

REI Network a fost dezvoltat pentru a se adapta mai bine trendului de dezvoltare al blockchain-ului și pentru a obține un framework blockchain ușor, compatibil cu Ethereum, cu performanțe mai ridicate și fără taxe.

Principalele exchange-uri crypto pentru tranzacționarea tokenului REI Network sunt în prezent Binance, Pionex, Gate.io, Upbit și HTX.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro