sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Produsele de investiții crypto au înregistrat intrări de $932 milioane săptămâna trecută • crypto.ro

În ciuda creșterii intrărilor de capital în produsele crypto, volumele tranzacționate au fost de numai 10,5 miliarde de dolari pe parcursul săptămânii, comparativ cu 40 de miliarde de dolari în martie.

CoinShares subliniază că intrările au fost un răspuns imediat la raportul CPI mai puțin alarmant publicat săptămâna trecută, pe 15 mai. Datele au indicat o inflație mai scăzută în aprilie, de 3,4%, în linie cu așteptările economiștilor.

Raportul mai menționează că ultimele trei zile de tranzacționare ale săptămânii trecute au reprezentat 89% din fluxurile totale, accentuând viziunea firmei conform căreia prețurile Bitcoin au devenit independente de așteptările privind ratele dobânzii.

Detalii privind intrările în produsele de investiții crypto

CoinShares menționează că, din punct de vedere geografic, Statele Unite au dominat intrările de capital, cu o valoare de 1 miliard de dolari săptămâna trecută.

Grayscale, care a înregistrat ieșiri de capital de 16,6 miliarde de dolari de la lansarea ETF-urilor Bitcoin din ianuarie, a văzut pentru prima dată intrări minore de 18 milioane de dolari.

Elveția și Germania au înregistrat intrări de 27 de milioane de dolari, respectiv 4,2 milioane de dolari. Hong Kong-ul și Canada au înregistrat ieșiri de capital de 83 de milioane de dolari, respectiv 17 milioane de dolari.

Bitcoin a atras intrări de 942 de milioane de dolari, fără practic nicio intrare pe short Bitcoin. Acest lucru indică o perspectivă pozitivă din partea investitorilor.

CoinShares a menționat, de asemenea, că o gamă largă de altcoin-uri a înregistrat intrări, cele mai semnificative fiind Solana (4,9 milioane de dolari), Chainlink (3,7 milioane de dolari) și Cardano (1,9 milioane de dolari).

Produsele de investiții crypto au înregistrat intrări de $932 milioane săptămâna trecută

Sentimentul negativ persistă în jurul lui Ethereum, alimentat în special de probabilitatea foarte mică ca SEC să aprobe ETF-urile Ethereum în cursul acestei săptămâni.

Produsele ETH au înregistrat ieșiri de capital de 23 de milioane de dolari.

Postul de blog se încheie dezvăluind că acțiunile blockchain continuă să sufere ieșiri de capital, doar 6 din cele 20 de săptămâni din acest an înregistrând intrări. Până în prezent, în acest an, ieșirile de capital pentru acțiunile blockchain se ridică la 512 milioane de dolari.

Produsele de investiții crypto au înregistrat intrări de $932 milioane săptămâna trecută

Săptămâna aceasta, industria crypto așteaptă cu nerăbdare decizia SEC cu privire la o posibilă aprobare a ETF-urilor Ethereum pentru cererile depuse de VanEck și ARK, până pe 23 mai, respectiv 24 mai.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro