joi, iulie 25, 2024
Cryptomonede

Produsele de investiții crypto au înregistrat intrări de $1.05 miliarde săptămâna trecută • crypto.ro

Puncte cheie

 • James Butterfill de la CoinShares dezvăluie că intrările nete în produse crypto au fost de 1,05 miliarde de dolari săptămâna trecută.
 • Bitcoin se tranzacționează sub 68.000 de dolari.

Șeful departamentului de cercetare de la CoinShares, James Butterfill, a dezvăluit într-o postare recentă pe blog că produsele de investiții în active digitale au înregistrat intrări nete pentru a treia săptămână consecutiv, în valoare de 1,05 miliarde de dolari.

Produsele de investiții crypto au înregistrat intrări de $1.05 miliarde săptămâna trecută

Conform postării de pe blog, fluxurile cumulative reprezintă un record istoric de 14,9 miliarde de dolari pentru acest an până în prezent. Majoritatea intrărilor au fost înregistrate de ETF-urile Bitcoin, care au atras 1,01 miliarde de dolari săptămâna trecută.

Ethereum a înregistrat intrări de 36 de milioane de dolari săptămâna trecută, cel mai ridicat nivel de la luna martie. Aceasta reprezintă o reacție clară la aprobarea listării ETF-urilor Ethereum în SUA.

Detalii privind intrările în produsele de investiții crypto

Conform CoinShares, volumele săptămânale de tranzacționare ETP (produse tranzacționate la bursă bazate pe active digitale) au crescut cu 28% la 13,6 miliarde de dolari.

Din punct de vedere geografic, intrările de capital provin în principal din SUA, care a înregistrat intrări nete de 1,03 miliarde de dolari. Grayscale a înregistrat ieșiri nete reduse la 15 milioane de dolari săptămâna trecută.

Germania și Elveția au raportat intrări de 48 de milioane de dolari, respectiv 30 de milioane de dolari. De la lansarea de succes a ETF-urilor BTC în Hong Kong, săptămâna trecută s-au înregistrat ieșiri nete de 29 de milioane de dolari.

Majoritatea intrărilor de capital au fost în ETP-uri Bitcoin, care au atras 1,01 miliarde de dolari săptămâna trecută.

Instrumentele Short Bitcoin (instrumente care pariază pe scăderea prețului Bitcoin) au înregistrat o altă săptămână cu ieșiri nete, totalizând 4,3 milioane de dolari. Aceasta sugerează o schimbare a sentimentului investitorilor către o viziune mai optimistă, în ciuda creșterilor recente de prețuri.

Bitcoin sub pragul de $68.000

În momentul scrierii acestui articol, BTC se tranzacționează sub 68.000 de dolari.

 • Zoom

 • Hour

 • Day

 • Week

 • Month

 • Year

 • All Time

 • Type

 • Line Chart

 • Candlestick

În ciuda scăderii prețului Bitcoin, firma de tranzacționare QCP Capital susține că această fluctuație nu pune sub semnul întrebării tendința generală de creștere a prețului BTC.

Ei îi liniștesc pe investitori, spunând că nu este nevoie să se îngrijoreze cu privire la mișcările de preț declanșate de transferul de monede din portofelele asociate cu exchange-ul defunct Mt. Gox. Volatilitatea prețului BTC din această zi nu necesită o reevaluare a cursului pieței.

Firma explică faptul că aceste episoade de „anxietate din cauza ofertei” sunt probabil simple „fluctuații minore” într-o tendință generală de creștere care va continua până la sfârșitul anului.

BTC a scăzut sub 68.000 de dolari, deoarece portofele etichetate ca aparținând Mt. Gox au mutat BTC în valoare de peste 9 miliarde de dolari către o adresă necunoscută.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro