sâmbătă, iulie 20, 2024
Noutati

Probleme pentru Dinamo! Anunțul făcut de conducerea ”Câinilor”: ”Complicat!”

  • Media: Digi Sport Special, duminică, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Andrei Nicolescu: ”Suntem un pic în urmă faţă de ceea ce prognozasem, dar discuţiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate, respectiv un fundaş dreapta, un fundaş central şi un mijlocaş central”

„Toate meciurile vor fi grele. Anul trecut am început cam la fel de dur campionatul, acum sper să fim mult mai pregătiţi. Pentru noi este foarte important să vedem unde jucăm meciurile de acasă, cât de organizaţi vom fi, iar ca ţintar, oricum meciurile cu rivalele trebuiau să vină la un moment dat. E bine poate că în primele etape nu jucăm cu FCSB sau Rapid acasă, pentru că putem să ne organizăm mai bine pentru Arena Naţională.

Ca opţiuni pentru noi sunt Arcul de Triumf şi Arena Naţională. Acum ne concentrăm să ne organizăm cât mai bine pentru Arcul de Triumf, să punem un gard despărţitor, nişte plase, ca să putem folosi tot stadionul şi să permitem cât mai multor fani de-ai noştri să vină pe stadion”, a declarat Nicolescu.

În ceea ce priveşte campania de transferuri din această pauză competiţională, Nicolescu a afirmat că Dinamo este un pic în urmă faţă de ceea ce îşi propusese.

„Suntem un pic în urmă faţă de ceea ce prognozasem, dar discuţiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate, respectiv un fundaş dreapta, un fundaş central şi un mijlocaş central. Ţintim pentru jucători de afară, dar este destul de complicat în perioada asta. Ne-am asumat chestia asta privind jucătorii tinerii români, va fi o revoluţie la Dinamo.

Sper să fie un impact cât mai rapid ca să poată să îşi urmeze cursul aşa cum am prognozat. Sper că aceşti copii să fie ajutaţi de ceea ce putem noi aduce ca jucători cu experienţă. Era momentul să facem acest pas, pentru că de ani de zile la Dinamo nu s-a mai întâmplat nimic concret, s-au făcut doar nişte petice şi rezultatul s-a văzut în ultimii trei-patru ani”, a afirmat Nicolescu.

Oficialul dinamovist consideră că accederea în play-off-ul competiţiei va fi foarte dificilă pentru formaţia sa: „Şi noi ne-am asumat că va fi foarte greu să ajungem în play-off, cu toate echipele care îşi fac planuri de a ajunge acolo anul acesta, dar dacă strategia aceasta va da roade repede, suntem acolo. Dacă impactul nu va fi atât de bun, al acestei mini revoluţii, apropo de jucători, vom continua să facem acest lucru pentru că credem într-un proiect pe termen mediu-lung”.

Referitor la ieşirea de insolvenţă a clubului, Nicolescu a spus că a mai intervenit o problemă, respectiv un proces prin care este cerută o sumă de bani pentru jucătorul Ionuţ Şerban.

„Cu ieşirea din insolvenţă ne pregăteam, dar am înţeles ieri de la administratorul judiciar că e o cerere de plată de la domnul Şiman pentru Ionuţ Şerban şi o să ne ducem într-un alt litigiu. Vedem cât va dura acest litigiu, eu sper să nu dureze mult”, a mai spus Andrei Nicolescu.

  • Dinamo va începe sezonul 2024-2025 al Superligii, care va începe în weekend-ul 13-14 iulie, cu un meci în deplasare la CFR Cluj, acesta fiind capul de afiş al primei etape, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Galerie Foto

Etichete: dinamo , andrei nicolescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro