joi, iulie 25, 2024
Cryptomonede

Prețul Bitcoin a scăzut la $57.000 • crypto.ro

Puncte cheie

 • Bitcoin se tranzacționează în prezent aproape de 58.000 de dolari.
 • Mai mulți factori au declanșat scăderea, inclusiv vânzări multiple și capitularea investitorilor începători.

Prețul Bitcoin a scăzut astăzi mai devreme sub pragul de 57.000 de dolari. Anterior, moneda se tranzacționa în jur de 56.200 de dolari înainte de o revenire rapidă la prețul actual de aproape 58.000 de dolari.

În momentul scrierii acestui articol, BTC este în scădere cu 4% în ultimele 24 de ore.

 • Zoom

 • Hour

 • Day

 • Week

 • Month

 • Year

 • All Time

 • Type

 • Line Chart

 • Candlestick

Există mai mulți factori care contribuie la scăderea curentă a prețului pentru BTC.

Anterior, Greeks.live a distribuit o postare prin intermediul X, menționând faptul că piețele crypto au suferit pierderi grele din cauza vânzărilor multiple care au trimis BTC la 57.000 de dolari.

Potrivit notelor lor, datele pieței de opțiuni arată că valorile IV pe termen scurt ale lui BTC sunt în creștere cu 10%, iar Dvol este în creștere cu 3%.

Volumul de opțiuni de vânzare BTC Block este în prezent în creștere, iar distribuția tranzacțiilor este mai complexă, potrivit notelor acestora.

Analizând datele opțiunilor, se pare că balenele nu sunt îngrijorate în prezent de potențialele riscuri descendente și sunt în principal în procesul de ajustare a pozițiilor lor pentru livrarea trimestrială de săptămâna trecută.

Greeks.live notează că acest lucru se întâmplă mai ales pentru ETH, iar balenele manifestă așteptări scăzute privind volatilitatea.

Prețul Bitcoin a scăzut la $57.000

Nivelul Bitcoin, similar corecției majore din vara anului 2021

Julio Moreno, Director de Cercetare la CryptoQuant, a menționat prin intermediul contului său X, că din punct de vedere al evaluării, BTC se află în prezent la un nivel similar bottom-ului sau al unei corecții majore, asemănător cu vara lui 2021.

Prețul Bitcoin a scăzut la $57.000

El se așteaptă la trei rezultate potențiale: acesta să fie minimul actual pentru BTC, să urmeze o corecție suplimentară sau, în cel mai rău caz, acesta să fie începutul unei piețe bearish.

De asemenea, acesta a distribuit o altă postare, sugerând că Valoarea Prețului Metcalfe indică nivelul de 56.000 de dolari ca suport pentru prețul BTC, altfel, am putea asista la o corecție mai severă.

Acesta a distribuit și o imagine de ansamblu care monitorizează metricele de evaluare.

Prețul Bitcoin a scăzut la $57.000

Cu câteva ore în urmă, datele de la CryptoQuant au dezvăluit că investitorii începători capitulează și cresc presiunea vânzărilor.

Observațiile au scos la iveală că aproximativ 2,4 miliarde de dolari în Bitcoin, cu o vechime cuprinsă între 3 și 6 luni, s-au tranzacționat pe rețea în timpul recentei scăderi a prețului.

Prețul Bitcoin a scăzut la $57.000

Tot astăzi, CryptoQuant a dezvăluit, de asemenea, că deținătorii pe termen lung își realizează acum profituri semnificative, contribuind și la declinul prețului BTC.

Co-fondatorul ApolloSats, Thomas Fahrer, a menționat printr-o postare pe X, că guvernul german continuă să își vândă deținerile de Bitcoin.

Conform datelor sale, 3.000 BTC, în valoare de aproximativ 173,4 milioane de dolari, au fost trimise către exchange-uri în ultimele ore.

Un alt factor care a contribuit la scăderea prețului BTC în această săptămână este rambursarea creditorilor de către Mt. Gox. Exchange-ul urmează să elibereze aproximativ 142.000 BTC către primii adoptatori.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro