sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Pixelverse se va lansa pe Raiser.co, aducând noul val Web3 într-un univers cyberpunk • crypto.ro

Puncte cheie

  • Pixelverse, jocul bazat pe quest-uri creat de fostul CEO al StepApp, Kirill Volgin, se pregătește de lansare pe platforma Web3 Raiser.co.
  • Lansarea este programată pentru aprilie 2024, iar, cu aceasta, Pixelverse marchează al doilea proiect lansat pe platformă, alături de versiunea alpha a Pixelverse Playground.

Pixelverse, un joc de lupte bazat pe quest-uri, plasat într-un univers cyberpunk futuristic, este condus de fostul CEO al StepApp, Kirill Volgin.

Lansarea jocului este programată pentru luna aprilie pe platforma Raiser.co, o platformă de ultimă generație care permite utilizatorilor să câștige alocații demonstrându-și cunoștințele și promovând proiecte crypto.

Raiser.co, platforma construită de fostul manager de listări de la Binance, Kori Leon, își propune să aducă oportunitățile de investiție mai aproape de utilizatori, oferindu-le în același timp recompense mai mari.

Jocul Pixelverse reprezintă o oportunitate excelentă pentru acest lucru. Jucătorii intră în joc ca freelanceri, putând participa la quest-uri, lupte PvE (jucător vs. mediu), să creeze și să își îmbunătățească boții, în timp ce se luptă cu alți jucători în arenă.

PixelVerse
PixelVerse

Jucătorii vor intra într-un univers cyberpunk captivant

Jocul îi va aduce pe jucători într-un univers cyberpunk captivant, unde vor putea explora străzile din Xenon, să se angajeze în quest-uri bazate pe poveste și lupte PvE (jucător vs. mediu), să colecteze NFT-uri și să își antreneze boții.

Xenon este o planetă care a fost cândva o închisoare, dar acum reprezintă libertatea în galaxie.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro