joi, iulie 25, 2024
Noutati

Nicușor Bancu trage semnalul de alarmă la Universitatea Craiova după ultimul amical al iernii: ”Asta e o problemă!”

  • Premier League: Arsenal – Crystal Palace, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul – Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Unicul gol al formației pregătite de Ivaylo Petev i-a aparținut lui Ștefan Baiaram, însă oltenii au avut numeroase ocazii de a marca.

Nicușor Bancu: ”Am ratat foarte mult și asta este o problemă!”

După remiza cu FC Slovacko, Nicușor Bancu a tras un semnal de alarmă cu privire la ocaziile irosite de olteni, dar și la găurile din defensivă.

Căpitanul Universității Craiova speră că aceste probleme se vor rezolva, motiv pentru care oltenii lucrează mai mult pe faza ofensivă.

Mă bucur că toată lumea este sănătoasă, chiar dacă Mitriță a avut ceva probleme acum, dar nu este grav. Sperăm ca și Screciu să-și revină în curând, ne-am pregătit foarte bine, ne-am descurcat mai bine decât în primul meci. Am jucat cu o echipă puternică, dar ne-am ridicat la nivelul lor.

Am ratat foarte mult, am primit și gol. Probabil că și asta este o problemă (n.red. că echipa ratează mult și primește gol). La 1-0 stai cu emoții, orice fază poate să fie gol, nu este bine, încercăm pe viitor să lucrăm mai mult pe faza de atac.

Am încercat să pregătim toate părțile, acasă sigur vom pune la punct acest lucru. Sperăm să marcăm mai mult decât am făcut-o. Aștept să înceapă campionatul.

Am muncit foarte mult cu toții, am suferit destul. Așteptăm duminică să vină cât mai multă lume la stadion, să batem. Eu nu am probleme cu condiția fizică, mă bucur că și colegii mei au avut aceeași atitudine”, a spus Nicușor Bancu la finalul meciului.

VIDEO Golul marcat de Ștefan Baiaram în amicalul cu FC Slovacko

Etichete: universitatea craiova , amical , ocazii , nicusor bancu , fc slovacko


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro