sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

Mt. Gox se apropie de rambursarea integrală a creditorilor • crypto.ro

Trustee-ul exchange-ului de criptomonede piratat, Mt. Gox, a făcut pași către rambursarea creditorilor prin contactarea acestora pentru a confirma identitățile și existența conturilor. Rapoartele indică faptul că creditorii Mt. Gox au primit e-mailuri cu privire la finalizarea verificării identității pentru conturile exchange-ului de criptomonede desemnate pentru rambursări în Bitcoin și Bitcoin Cash.

Unul dintre aceste e-mailuri, partajat pe hub-ul de insolvență Mt. Gox de pe Reddit, menționează că un exchange de criptomonede legat de cererea de reabilitare a utilizatorului a verificat proprietatea contului cu trustee-ul. Această verificare permite utilizatorilor să se aboneze la primirea rambursării în BTC/BCH.

Cu toate acestea, e-mailul avertizează, de asemenea, că conturile dezactivate sau înghețate nu vor fi eligibile să primească rambursări în BTC/BCH în viitor.

Numeroși utilizatori de Reddit au confirmat primirea acestor e-mailuri, Bitstamp și Kraken fiind principalele exchange-uri menționate. Unele exchange-uri au indicat că vor continua să deservească clienții Mt. Gox din anumite țări, chiar dacă aceștia au plecat din acele jurisdicții.

De exemplu, Bitstamp intenționează să păstreze deschise anumite conturi până la rambursarea completă a tuturor fondurilor de la Mt. Gox, deși cu funcționalitate limitată.

Această evoluție vine pe măsură ce trustee-ul Mt. Gox progresează cu rambursările prin conturile bancare. Rapoartele privind rambursările Mt. Gox au început să apară la sfârșitul lunii decembrie 2023, unii creditori primind chiar și plăți duble.

Fondat în 2010, Mt. Gox a fost odată cel mai mare exchange Bitcoin din lume, facilitând aproximativ 70% din toate tranzacțiile BTC înainte ca o mare breșă de securitate în 2014 să rezulte în pierderea a 850.000 BTC.

Acest incident a dus la una dintre cele mai semnificative falimente crypto din istorie. Mt. Gox este acum de așteptat să ramburseze creditorilor 142.000 Bitcoin, 143.000 Bitcoin Cash și 69 de miliarde de yeni japonezi (510 milioane de dolari) până în octombrie 2024.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro