sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Injective (INJ) a crescut cu 6% astăzi, după integrarea PYUSD • crypto.ro

Puncte cheie

  • Prețul lui Injective (INJ) a crescut cu 6% astăzi.
  • Pe 12 iunie, Injective a anunțat integrarea PayPal USD (PYUSD).

Prețul Injective (INJ) a crescut cu 6% astăzi. La redactarea acestui articol, INJ are o capitalizare de piață totală de aproximativ 2.8 miliarde de dolari.

INJ
INJ

Pe 12 iunie, echipa Injective a anunțat prin contul lor de X integrarea cu PYUSD, devenind astfel unul dintre primele Layer-1 care acceptă stablecoinul lansat de PayPal și Paxos.

Echipa din spatele proiectului a menționat de asemenea că PYUSD poate fi transferat de pe Ethereum și Solana pe Injective.

Mai mult, aplicațiile descentralizate (dApps) de pe Injective pot folosi PYUSD pentru plăți ultra-rapide, tranzacționare, DeFi și multe altele.

De asemenea, tot astăzi, Injective a anunțat printr-o altă postare pe X că își extinde activitatea la nivel global. Echipa a dezvăluit prima Injective Builder House din Bruxelles.

Au invitat urmăritorii să li se alăture la un eveniment revoluționar care îi reunește pe dezvoltatorii principali Injective, parteneri și multe alte personalități din industrie pentru diverse workshopuri și paneluri cu nume importante din domeniu.

Pe 6 iunie, proiectul a anunțat lansarea primului document cuprinzător despre tokenul INJ, intitulat “INJ: A Programmable Token Economy for Deflationary Acceleration” – „INJ: O Economie Token Programabilă pentru Accelerare Deflaționistă”.

Echipa subliniază că documentul explorează utilitățile centrale ale tokenului și mecanismele care stau la baza unei economii token programabile pentru accelerarea deflaționistă.

Ce este Injective (INJ)?

Blockchain-ul Injective este construit special pentru finanțe și este un Layer-1 deschis și interoperabil care alimentează aplicații DeFi de ultimă generație, inclusiv: exchange-uri descentralizate de tip spot și derivate, piețe de predicție, protocoale de împrumut și multe altele.

INJ este criptomoneda nativă a proiectului și își propune să revoluționeze tokenomicsul prin mecanisme dinamice de furnizare și un sistem inovator de ardere strategică, conform echipei Injective.

Proiectul a atins un obiectiv important prin arderea a 6 milioane INJ.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro