sâmbătă, iulie 20, 2024
Noutati

“Înfumurați! În afară sunt morți.”

  • Liga 2: CsikszeredaFC Argeș, luni, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaVoluntari, luni, 20:00, DGS 1

În urma acestui rezultat, Botoșani rămâne ultima clasată în România și continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Valeriu Iftime: „Ultra talentați, dar înfumurați

Valeriu Iftime a văzut desfășurarea partidei de pe Arena Națională și a reacționat dur. Finanțatorul celor de la FC Botoșani a comentat cele două cartonașe roșii primite de Antwi și Olaru și consideră că mijlocașul FCSB-ului a avut o intrare inconștientă.

„Primul a fost roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla (n.r. – Nana Antwi) a sărit ca la gimnastică aerobică. A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru, care se ducea să dea gol.

Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea. Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați. Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta.

La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat.

D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal. Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebăr, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Al doilea a fost ok dat, primul a fost dat aiurea. A fost greșeala lui Kaprof al doilea. Ăla (n.r. – Coman) zici că cine știe ce i-a făcut. S-a tăvălit vreo 15 minute pe jos. Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB? Mi-ar fi rușine”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB – Botoșani 3-2

Etichete: botosani , valeriu iftime , fcsb , darius olaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro