sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Guvernul german vinde 2.000 BTC astăzi, pierde statutul de „miliardar în Bitcoin” • crypto.ro

Puncte cheie

  • Guvernul german a trimis BTC pe 10 iulie către Kraken, Coinbase și alte adrese.
  • Vânzările repetate au dus la pierderea statutului său de „miliardar în Bitcoin”.

Guvernul german a vândut recent din deținerile sale de Bitcoin, contribuind la volatilitatea prețului pentru monedă.

Astăzi, conform celor mai recente rapoarte de la Arkham, au trimis un total de 2,000 BTC în valoare de aproximativ $116 milioane la prețurile curente, în ultima oră.

Fondurile au fost trimise către Coinbase, Kraken și adresa 139Po.

Conform datelor de la Arkham, Guvernul german are acum 13,360 BTC în valoare de aproximativ $775 milioane. Ei notează că acest lucru se traduce în 26.8% din Bitcoin-ul confiscat inițial de la Movie2k.

GSH6SfCWEAEg3Xt?format=jpg&name=large

Mai devreme astăzi, Guvernul german a trimis 3,000 BTC în valoare de aproximativ $174 milioane către Flow Traders, conform acelorași rapoarte.

GSHwRV6XEAAJH9Q?format=jpg&name=large

Guvernul german pierde statutul de „miliardar în Bitcoin”

Arkham Intelligence a subliniat că Guvernul german a pierdut astăzi statutul de „miliardar în Bitcoin” după ultimele transferuri.

În contextul multiplelor îngrijorări legate de volatilitatea prețului Bitcoin-ului din ultimele săptămâni, inclusiv vânzările guvernamentale, CEO-ul și fondatorul platformei de analize on-chain CryptoQuant, Ki Young Ju, a declarat că aceste vânzări sunt neglijabile în comparație cu lichiditatea generală a pieței.

Cu alte cuvinte, el a sugerat că reacțiile pieței au o natură psihologică, mai mult decât una fundamentală.

Prezentarea pieței Bitcoin

Referindu-se la prezentarea generală a cererii și ofertei actuale de Bitcoin, analistul on-chain pentru Bitcoin, Willy Woo, a împărtășit un post pe X pe 9 iulie.

El a inclus cele mai recente vânzări guvernamentale de Bitcoin printre factorii care modelează cererea și oferta actuală de Bitcoin, alături de mineri, Bitcoin ETF-uri și futures.

Referitor la prețul Bitcoin de astăzi, la momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează peste $58,000, în creștere cu 2% în ultimele 24 de ore.

Guvernul german vinde 2.000 BTC astăzi, pierde statutul de „miliardar în Bitcoin”

Mai devreme astăzi, moneda a atins niveluri de $59,400, conform datelor de la CMC.

În ciuda recentei volatilități în prețul BTC-ului, emitenții de ETF-uri Bitcoin continuă să acumuleze BTC, produsele crypto înregistrând intrări de $216 milioane pe 9 iulie, marcând a treia zi consecutivă de intrări.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro