sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

Fuziunea tokenului $ASI al ASI Alliance ($FET, $AGIX, $OCEAN) se finalizează pe 13 iunie • crypto.ro

Puncte cheie

  • Fuziunea protocoalelor axate pe AI Fetch.ai, SingularityNET și Ocean Protocol, Alianța pentru Superinteligență Artificială (ASI), se va finaliza pe 13 iunie.
  • Tokenul FET va fi redenumit ASI cu două zile înainte.

Conform celor mai recente note, fuziunea protocoalelor Fetch.ai, SingularityNET și Ocean Protocol, concentrate pe AI, pentru a forma Alianța pentru Superinteligență Artificială (ASI) va fi finalizată pe 13 iunie.

Rapoartele oficiale menționează că noul token $ASI reprezintă cea mai mare rețea open-source și descentralizată dedicată industriei AI.

Începând cu 11 iunie, $FET va fi redenumit $ASI, iar pe 13 iunie fuziunea va fi finalizată. Conform comunicatului oficial de presă, tokenul ASI va funcționa pe întreaga rețea descentralizată de inteligență artificială combinată și va oferi o scală și o putere fără precedent.

Pe 11 iunie, utilizatorilor li se vor pune la dispoziție tokenuri ERC20 pentru a schimba tokenuri FET în tokenuri ASI printr-un contract de migrare a tokenurilor, urmate de AGIX și OCEAN pe 13 iunie.

Contractul de migrare sigură a tokenurilor va permite transferul tokenurilor în ASI de la peste 200.000 de deținători, iar tokenurile AGIX, FET și OCEAN vor fi schimbate la ratele anunțate anterior.

O nouă eră în domeniul inteligenței artificiale

Ben Goertzel, CEO al Alianței ASI, pionier al AGIX și fondator al SNET, a menționat că această fuziune deschide calea către o nouă eră în domeniul inteligenței artificiale, combinând punctele forte ale protocoalelor pentru a obține progrese fără precedent.

El a continuat afirmând că acesta este doar începutul unei mișcări mai ample de a reuni forțele care lucrează pentru o super-inteligență artificială generală (AGI) descentralizată benefică.

Potrivit spuselor sale, tokenul ASI servește ca simbol și instrument practic pentru obiectivul comun al companiilor de a valorifica inteligența artificială avansată, blockchain-ul și guvernarea descentralizată pentru a „avansa rapid și eficient către un viitor uimitor pentru toți”.

Infrastructura descentralizată de AI la scară largă devine realitate

Comunicatul de presă subliniază, de asemenea, că odată cu finalizarea acestei fuziuni, infrastructura descentralizată de inteligență artificială la scară largă devine o realitate.

Fuziunea cercetării, brandurilor, tehnologiei și produselor SNET, Fetch.ai și Ocean Protocol va crea fundația pentru o infrastructură AI deschisă și scalabilă care utilizează blockchainul pentru a asigura practici etice și de încredere în dezvoltarea și implementarea AI.

Parteneriatul este determinat de ascensiunea fulminantă a inteligenței artificiale și va reprezenta o provocare importantă pentru dominația Big Tech în dezvoltarea AI.

Obiectivul principal al proiectului este de a propulsa inteligența artificială generală (AGI) către noi culmi, acționând ca „o piatră de hotar către superinteligență”, conform comunicatului de presă.

Bruce Pon, Fondatorul Ocean Protocol și Director al Consiliului ASI, a declarat că Alianța ASI va fi un factor de schimbare pentru adoptarea Web3 pentru AI și date.

Humayun Sheikh, CEO și Fondator al Fetch.ai și Președinte al ASI, a spus că Alianța creează o cale diferită într-o lume a inovației în domeniul inteligenței artificiale și va schimba modul în care Big Tech controlează discursul și direcția AI.

Detalii despre tranzacții

Comunicatul de presă oferă, de asemenea, următoarele informații despre detaliile tranzacțiior:

  • $FET este redenumit $ASI, cu o ofertă totală de 2,63055 miliarde de tokenuri
  • Podul pentru migrarea tokenurilor ERC20 $FET către $ASI este deschis la un curs de schimb de 1:1
  • Podul pentru migrarea tokenurilor ERC20 $AGIX către $ASI este deschis la un curs de schimb de 0.433350:1
  • Podul pentru migrarea tokenurilor ERC20 $OCEAN către $ASI este deschis la un curs de schimb de 0.433226:1
  • Capitalizarea totală de piață diluată a ASI este de 6 miliarde dolari la data de 28 mai 2024

Fuziunea este o reacție la creșterea masivă a pieței proiectelor de inteligență artificială.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro