sâmbătă, iulie 20, 2024
Noutati

FCSB U18, pe banca de rezerve! Jucătorii la care trebuie să apeleze Elias Charalambous

  • SuperLiga: Hermannstadt – FCU Craiova, vineri, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj – Dinamo, vineri, 20:00, DGS 1

Pe lângă Vlad Chiricheș și Denis Haruț, jucători care sunt accidentați de o bună perioadă de timp, FCSB nu se poate baza în Ardeal nici pe Alexandru Pantea, Joyskim Dawa și Alexandru Băluță.

FCSB apelează la juniori pentru a completa lotul

Alexandru Pantea a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele din săptămâna premergătoare jocului și este puțin probabil să mai joace în acest sezon. Joyskim Dawa absentează pentru că a primit o învoire și se află în Franța alături de soția sa, care tocmai a născut, iar Alexandru Băluță este răcit.

FCSB oricum nu avea un lot numeros după plecările unor jucători ca Damjan Djokovic sau Andrea Compagno, iar problemele apărute în această săptămână obligă staff-ul tehnic să apeleze la juniori pentru completarea lotului.

La Cluj, vor apărea, foarte probabil, pe banca de rezerve fotbaliști precum Mihai Toma (16 ani), Matyas Laszlo (16 ani), David Popa (16 ani) sau Matei Manolache (17 ani), alături de alți jucători tineri, dar obișnuiți cu prezența în lotul primei echipe, ca Andrei Pandele (20 de ani) și Eduard Radaslavescu (19 ani).

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu ”U” Cluj

  • Târnovanu – Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Alhassan, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: Andrei Vlad (24 de ani) – Ionuț Panțîru (27 de ani), Ovidiu Popescu (29 de ani), Nana Antwi (23 de ani), Andrei Pandele (20 de ani), Eduard Radaslavescu (19 ani), Mihai Toma (16 ani), Luis Phelipe (23 de ani), Matyas Laszlo (16 ani), David Popa (16 ani), Matei Manolache (17 ani)

Etichete: david popa , fcsb u cluj , andrei pandele , mihai toma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro