sâmbătă, iulie 13, 2024
Noutati

Exclusiv | Motivul pentru care tribunele vor fi aproape goale la Dinamo

  • SuperLiga: Petrolul – Voluntari, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid – CFR Cluj, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Toată lumea se aștepta ca tribunele arenei de la Arcul de Triumf să fie pline cu copii, însă la ora jocului vor fi pe stadion cel mult 1000 de persoane.

Motivul pentru care doar aproximativ 1.000 de copii și însoțitori vor fi la Dinamo – Petrolul

Motivul pentru care asistența va fi redusă ține atât de faptul că meciul se joacă luni, iar copiii trebuie să meargă la școală a doua zi, cât și de numărul mic de zile pe care Dinamo l-a avut la dispoziție pentru a se organiza, după cum a explicat un oficial al lui Dinamo pentru Digi Sport.

Cel mai recent, FRF a organizat un meci cu copii în tribune, jocul cu Andorra din preliminariile EURO, dar a avut o lună la dispoziție pentru procesul de înscriere a copiilor, iar în tribunele Arenei Naționale au fost peste 20.000 de tineri.

Dinamo a avut doar câteva zile, timp insuficient pentru ca mai mulți copii sau mai multe școli să se organizeze pentru meci. De asemenea, o problemă cu care s-a confruntat clubul din ”Ștefan cel Mare” este legat de staționarea unui număr mai mare de autocare. La Arcul de Triumf este o zonă aglomerată, cu un număr mic de locuri de staționare.

Dinamo urcă pe loc de salvare dacă învinge

Înaintea meciului direct, Dinamo este penultima din play-out, cu 15 puncte. Petrolul, în schimb, se află pe poziția a cincea, cu 21 de puncte.

Dacă Dinamo va reuși să câștige, va urca nu mai puțin de trei poziții, până pe 6, loc care asigură menținerea în prima ligă.

Etichete: suporteri dinamo , dinamo petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro