sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

ETP-urile crypto înregistrează intrări de $130 milioane pentru prima dată în 5 săptămâni • crypto.ro

CoinShares a menționat recent că Rezerva Federală se confruntă cu o dilemă, deoarece trebuie să controleze inflația persistentă, susținând în același timp economia americană aflată în slăbire. Acest lucru ar putea fi avantajos pentru Bitcoin.

BTC se tranzacționează peste $62.000

După câteva zile în care prețul BTC a scăzut în jur de 61.000 de dolari, acum moneda se tranzacționează peste nivelul important de 62.000 de dolari. Prețul a crescut cu peste 2% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

  • Zoom

  • Hour

  • Day

  • Week

  • Month

  • Year

  • All Time

  • Type

  • Line Chart

  • Candlestick

Mai devreme astăzi, BTC a atins pentru prima dată pragul de 63.000 de dolari din 10 mai.

Produsele de investiții crypto înregistrează intrări nete pentru prima dată în cinci săptămâni, totalizând 130 de milioane de dolari, conform datelor de la CoinShares.

Datele subliniază faptul că volumele ETP (Exchange Traded Products) continuă să scadă, ajungând la 8 miliarde de dolari pentru această săptămână, comparativ cu media de 17 miliarde de dolari din aprilie.

Aceste volume evidențiază că investitorii ETP participă acum mai puțin în ecosistemul crypto, reprezentând 22% din volumele totale pe exchange-urile globale de încredere. Luna trecută, numărul reprezenta 31% din volumele totale.

ETP-urile crypto înregistrează intrări de $130 milioane pentru prima dată în 5 săptămâni

Influxuri regionale în produsele de investiții crypto

Statele Unite au înregistrat majoritatea intrărilor, cu un total de 135 de milioane de dolari.

Grayscale a înregistrat cele mai mici ieșiri săptămânale din ianuarie, în valoare totală de 171 de milioane de dolari. Elveția a înregistrat intrări de 14 milioane de dolari.

Pe piața asiatică, Hong Kong a înregistrat intrări de 19 milioane de dolari după o săptămână cu numere record de intrări. Acest lucru sugerează că majoritatea capitalului din prima săptămână de după lansarea ETF-urilor Bitcoin a fost capital de seed (capital inițial pentru lansarea unui proiect).

Canada și Germania au înregistrat ieșiri totale de 20 de milioane de dolari, respectiv 15 milioane de dolari. Ieșirile lor din acest an însumează un total combinat de 660 de milioane de dolari.

CoinShares menționează, de asemenea, că interacțiunea scăzută a autorităților de reglementare din SUA cu emitenții de ETF-uri pentru un produs Ethereum a declanșat speculații crescute privind faptul că aprobarea ETF-ului nu este neapărat iminentă.

Acest lucru a fost reflectat de ieșirile din săptămâna precedentă, totalizând 14 milioane de dolari.

Pe lângă interesul pentru ETF-urile Bitcoin, prețul BTC este de așteptat să fie influențat și de alți factori importanți, cum ar fi lansarea protocolului Runes pe Bitcoin, care a avut loc pe 20 aprilie, ziua halvingului, și interesul tot mai mare al minerilor de Bitcoin pentru inteligența artificială (AI), ca urmare a scăderii veniturilor.

Halvingul Bitcoin a catalizat o schimbare către operațiuni mai eficiente și alocare de capital, reprezentând o mare oportunitate pentru minerii scalabili și bine capitalizați.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro