sâmbătă, iulie 20, 2024
Noutati

“Dribling, șut precis, creează pericol”

  • Superliga: Sepsi – Voluntari, luni, 17:00, DGS 1

  • Superliga: Univ. Craiova – Rapid, luni, 20:00, DGS 1

Nemții îl așteaptă pe Florinel Coman la Stuttgart

Pentru aducerea lui Florinel Coman, nemții trebuie să plătească 5 milioane de euro, bani care reprezintă clauza sa de reziliere stabilită de Gigi Becali.

Până atunci, pe pagina dedicată suporterilor lui Stuttgart a apărut un articol despre Florinel Coman. Germanii au remarcat calitățile fotbalistului de la FCSB și consideră că a venit momentul ca „Mbappe de România” să facă pasul într-un campionat de top din Europa.

„Coman este un jucător foarte activ, agil și bun din punct de vedere tehnic. E genul de extremă creia îi place să intre în interior din flancul stâng. Are un dribling bun în regim de viteză, un șut precis, creează adesea pericol la poarta adversă și are o tehnică bună inclusiv la loviturile libere. (…)

Coman ar fi concurent pe post cu Chris Fuhrich, însă ar putea fi trimis și în flancul drept, chiar dacă nu este la fel de eficient acolo. Întrebarea care se pune acum este dacă el ar însemna imediat o valoare adăugată pentru Bundesliga și dacă ar merita riscul financiar – cele 5 milioane de euro menționate.

Răspunsul este da, iar aici sunt câteva motive:

  • Este un jucător cu potențial și încă nu a atins apogeul, având 25 de ani.
  • Accidentările care l-au scos din circuit și care ridicaseră anumite suspicuni privind probleme sale medicale s-au disipat. Nu a mai avut accidentări de aproape un an și jumătate și are 40-45 de meciuri pe sezon.
  • A scăzut și îngrijorarea privind posibilitatea de a fi doar un talent irosit la o vârstă fragedă.

Toate acestea puse laolaltă ne duc către o concluzie logică, aceea că este momentul optim pentru ca el să facă pasul într-un campionat de top și să scape de statutul de talent etern.

În funcție de buget, l-aș transfera pe Coman, care este evaluat la o sumă asememănătoare cu cea a lui Jamie Leweling (n.r – Jamie Leweling, extremă dreapta la Stuttgart). Coman cred că s-ar adapta destul de rapid, iar cu el și Fuhrich am avea un flanc stâng ofensiv foarte puternic”, au scris fanii lui Stuttgart pe Brustring Forum.

Etichete: stuttgart , fcsb , florinel coman , transfer coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro