joi, iulie 25, 2024
Cryptomonede

Depunerea formularului 8-A de către VanEck reconfirmă data lansării ETF-urilor Ethereum în jur de 2 iulie • crypto.ro

Puncte cheie

  • Un analist Bloomberg a reiterat predicția conform căreia ETF-urile Ethereum ar putea fi lansate în jurul datei de 2 iulie.
  • VanEck tocmai a depus un formular 8-A pentru ETF-ul ETH.

Conform ultimelor rapoarte ale analistului Bloomberg, Eric Balchunas, ETF-urile Ethereum ar putea fi lansate în SUA în jurul datei de 2 iulie. Această predicție a fost reiterată de analist în urma ultimei mișcări a companiei VanEck.

Balchunas a declarat într-o postare recentă pe contul său de X, că VanEck a depus formularul 8-A la SEC pentru un ETF Ethereum.

El le-a reamintit urmăritorilor că VanEck a depus formularul 8-A pentru ETF-ul Bitcoin cu exact 7 zile înainte de lansarea produselor crypto în SUA.

Balchunas vede acest fapt ca un semn bun pentru predicția sa inițială conform căreia ETF-urile ETH ar putea fi lansate în SUA în jurul datei de 2 iulie, adică peste șapte zile.

Cu toate acestea, el a mai spus că orice este posibil și în curând vom afla mai multe.

De asemenea, a postat documentul depus de VanEck la SEC.

SEC
SEC

Toate modificările la formularele S-1 pentru ETF-urile Ethereum au fost depuse

Pe 22 iunie, VanEck și-a depus al patrulea amendament la formularul S-1 necesar pentru aprobarea unui ETF Ethereum. Atunci, Balchunas a menționat că taxa va fi de 0,20%, apropiată de taxa de 0,19% a Franklin Templeton.

A doua modificare a BlackRock la formularul S-1 pentru un ETF Ethereum a fost, de asemenea, dezvăluită de Balchunas, fără a fi însă specificată nicio taxă. Cu toate acestea, firma a raportat o investiție inițială de 10 milioane de dolari.

Balchunas a spus că acum decizia se află în mâna SEC din SUA.

Pe 22 iunie, James Seyffart de la Bloomberg remarca și el că toate modificările la formularele S-1 pentru ETF-urile Ethereum pe bază spot au fost depuse.

Firmele implicate includ Bitwise, Fidelity, 21Shares, Grayscale, Franklin, VanEck, iShares și Invesco. El a scris că singurele taxe cunoscute până acum sunt cele ale Franklin (0,19%) și VanEck (0,20%).

De asemenea, acesta a spus că acum nu mai rămâne decât să așteptăm decizia SEC.

În ceea ce privește prețul ETH astăzi, la momentul redactării acestui articol, moneda se tranzacționează peste 3.360 de dolari într-o piață foarte volatilă. Moneda a crescut cu peste 1% astăzi.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro