sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

De ce a crescut PUPS (Ordinals) cu peste 50% în 24H • crypto.ro

Puncte cheie

  • PUPS (Ordinals) a înregistrat o creștere de peste 51% în ultimele 24 de ore și se tranzacționează aproximativ la 50 de dolari pe CoinMarketCap.
  • PUPS se autoproclamă primul memecoin de pe rețeaua Bitcoin.
  • Ordinals pe Bitcoin atrag o atenție din ce în ce mai mare în perioada premergătoare halvingului Bitcoin programat pentru 20 aprilie.

Prețul PUPS (Ordinals) a înregistrat o creștere semnificativă în ultimele 24 de ore, ajungând la $51 pe CoinMarketCap, o creștere de aproximativ 51% în ultimele 24 de ore. Mai devreme PUPS a atins aproape $120.

PUPS
PUPS

Capitalizarea de piață curentă a lui PUPS este puțin sub 380 de milioane de dolari, cu o ofertă circulantă de aproximativ 7,7 milioane de PUPS.

Prețul PUPS a crescut brusc pe fondul entuziasmului uriaș pentru evenimentul viitor de halving al Bitcoin, programat pentru 20 aprilie. Această dată va marca și lansarea protocolului Runes.

PUPS se autoproclamă primul memecoin de pe Bitcoin și a avut primul airdrop BRC-20 pe Bitcoin, conform anunțului echipei de pe X.

PUPS în ascensiune pe fondul interesului crescut pentru Ordinals pe Bitcoin

PUPS utilizează protocolul Ordinals pe rețeaua Bitcoin, iar odată cu popularitatea în creștere a tehnologiei Ordinals, prețul tokenului PUPS reflectă acest entuziasm.

Ordinals reprezintă o modalitate de a încorpora date în blockchain-ul Bitcoin prin inserarea referințelor la artă digitală în tranzacții Bitcoin de dimensiuni reduse.

Pe contul lor oficial de X, echipa a menționat că, acum o lună, și-au expus obiectivele, iar în prezent, Faza 2 este aproape finalizată.

Pe 9 martie, echipa a publicat „roadmap to road peace.”

Ce este PUPS (Ordinals)?

PUPS este un memecoin bazat pe cel mai mare blockchain din lume, Bitcoin. Reprezintă o colecție de imagini cu căței pixelați inscripționate permanent pe blockchain.

Arta digitală este inscripționată pe blockchainul Bitcoin folosind Ordinals, un protocol care permite încorporarea datelor în tranzacțiile Bitcoin.

Ordinals funcționează prin atribuirea unui identificator unic unei bucăți de date și apoi atașarea acesteia la o tranzacție Bitcoin. Datele pot fi apoi stocate permanent pe blockchainul Bitcoin. Deoarece tranzacțiile Bitcoin sunt publice, oricine poate vizualiza datele inscripționate.

Echipa Pups a anunțat că tokenul lor, care a început pe BRC-20, va migra la protocolul Runes mai târziu în aprilie, odată cu halvingul Bitcoin.

Recent, un purtător de cuvânt al Pups a declarat pentru Decrypt că migrarea către Runes, care este mai descentralizat decât BRC-20, li se pare calea potrivită pentru Bitcoin.

Același membru al echipei a menționat că, întrucât creatorul Ordinals construiește Runes, iar protocolul însuși se află sub umbrela acestuia, toți cei care indexează Ordinals indexează implicit și tokenurile Runes.

Entuziasmul din jurul Ordinals și Runes se intensifică în industria crypto înainte de halvingul Bitcoin, care va avea loc peste 8 zile.

Evenimentul ar putea declanșa o creștere a prețurilor pentru rețelele și tokenurile conexe ecosistemului Bitcoin. Conform desk-ului OTC al firmei de tranzacționare Wintermute, traderii se așteaptă la evoluții pozitive pentru proiecte tehnice și memecoinuri.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro