sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

De ce a crescut IPVERSE (IPV) cu 48% astăzi • crypto.ro

  • Tokenul IPV a crescut cu 48% astăzi.
  • Tokenul are o capitalizare de piață actuală de 578 de milioane de dolari.

IPVERSE (IPV) a crescut cu aproximativ 48% astăzi, iar tokenul are o capitalizare de piață de 578 de milioane de dolari.

IPV
IPV

Echipa din spatele proiectului a anunțat prin intermediul contului lor X că IPVERSE a dezvăluit un sistem inovator de servicii IP bazat pe blockchain, numit RWA.

De asemenea, au remarcat că acest lucru transformă activele din lumea reală, cum ar fi muzica, arta, personajele și jocurile, în tokenuri blockchain pentru gestionarea sigură a activelor tangibile și intangibile, precum și a datelor personale.

Ce este IPVERSE (IPV)?

Principalul obiectiv al ecosistemului IPVERSE, conform echipei din spatele proiectului, este de a „conține fiecare IP în fiecare domeniu”.

Ei dezvoltă o platformă de servicii de date IP comprehensive bazată pe blockchain, care oferă și protejează creația, informația și datele personalizate sub misiunea de „a crea o lume în care fiecare poate tranzacționa ușor IP-uri în diferite domenii precum arta, cultura și tehnologia”.

La baza sa, IPVERSE creează un ecosistem în care datele centrate pe creator sunt colectate, gestionate și utilizate.

Problemele legate de taxe și metodele de participare întâlnite în tranzacțiile IP vor fi rezolvate prin intermediul IPVERSE și se va asigura că creatorii și utilizatorii au dreptul de a se bucura de conținut în siguranță.

IPV este tokenul ecosistemului și servește ca mijloc de schimb care permite diverse servicii și tranzacții legate de gestionarea și protecția IP-urilor.

Focalizarea platformei pe tranzacțiile IP sigure și eficiente o face o soluție promițătoare pentru creatori și utilizatori deopotrivă, cu scopul de a rezolva problemele din industria IP-ului prin tehnologia blockchain inovatoare, conform echipei din spatele proiectului.

În plus față de cazul de utilizare de bază, IPVERSE își extinde utilitatea către alte aplicații.

Aceasta susține mecanisme de staking, permițând deținătorilor să câștige recompense, în alte cuvinte, incentivând participarea și investiția în ecosistem.

De asemenea, IPVERSE joacă un rol în managementul lanțului de aprovizionare, oferind un înregistrul transparent și imutabil al tranzacțiilor și proprietății. Acest lucru este important în industriile în care verificarea autenticității și provenienței este esențială.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro