sâmbătă, iulie 20, 2024
Cryptomonede

DBS Bank din Singapore deține Ethereum valorând circa $650 de milioane • crypto.ro

Puncte cheie

  • Date noi de la Nansen arată că DBS Bank din Singapore deține peste 170.000 de Ethereum.
  • Deținerile de ETH valorează aproximativ 650 de milioane de dolari la prețurile actuale.

Platforma de analiză crypto Nansen a dezvăluit pe contul său de X că un portofel crypto ce se presupune că aparține gigantului bancar DBS Bank deține peste 170.000 de Ethereum.

La prețurile actuale, această cantitate valorează aproximativ 650 de milioane de dolari.

În postare, Nansen susține că această balenă (whale) Ethereum care deține 173.700 de Ethereum ar aparține celei mai mari bănci din Singapore, cu active totale de 739 de miliarde de dolari la 31 decembrie 2023, DBS Bank.

De asemenea, aceștia au menționat că adresa a obținut profituri de peste 200 de milioane de dolari prin deținerea de ETH.

DBS Bank din Singapore deține Ethereum valorând circa $650 de milioane

DBS Bank ar putea deține activele investitorilor

Raportul de la Nansen a stârnit discuții despre proprietatea portofelului Ethereum de 650 de milioane de dolari.

Banca DBS încă nu a confirmat oficial deținerea portofelului. Unele speculații sugerează că ar putea aparține platformei de exchange digital DBS destinată investitorilor acreditați.

Un membru al comunității crypto a punctat pe forumuri că Ethereum din portofel ar putea reprezenta active deținute în numele investitorilor, nu active proprii ale băncii.

Nansen nu a dezvăluit modul în care a obținut datele, însă susține că informațiile provin dintr-o sursă de încredere. Analistul Nansen, Edward Wilson, a afirmat că banca deține cheia privată a portofelului și cel mai probabil face parte din soluția de custodie a companiei.

Wilson a explicat că situația este similară cu modul în care văd instituțiile acționând – atât native crypto, precum burse precum Coinbase sau Binance care oferă servicii de custodie în numele utilizatorilor lor, cât și custodie non-crypto.

Instituția are rolul de custode și este responsabilă pentru gestionarea securității fondurilor.

În 2020, DBS Bank a lansat un serviciu de tranzacționare și custodie crypto, precum și o platformă pentru realizarea de oferte de tokenuri de securitate. Banca a menționat că platforma nu va deține active, ci va oferi servicii de custodie investitorilor.

Comunicatul băncii specifica faptul că toate activele digitale sunt păstrate la DBS Bank, recunoscută la nivel global pentru serviciile sale de custodie. De asemenea, banca a anunțat că va avea criptomonede precum Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic și Ethereum.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro