sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

CEO-ul Binance consideră 2024 un „an de referință” pentru industria crypto • crypto.ro

Puncte cheie

  • CEO-ul Binance, Richard Teng, consideră 2024 un an crucial pentru industria crypto.
  • Anul a fost marcat de apariția ETF-urilor Bitcoin, o claritate crescândă a reglementărilor și adoptarea generală a criptomonedelor.

CEO-ul Binance, Richard Teng, consideră 2024 un „an de referință” pentru industria crypto, conform Bloomberg.

Anul acesta este marcat de interesul crescut pentru noile ETF-uri Bitcoin lansate în SUA și adoptarea generală a criptomonedelor. Claritatea crescândă a reglementărilor aduce mai multă încredere și protecție potențialilor investitori.

Activele clienților de pe platforma Binance au crescut cu 42 de miliarde de dolari în acest an, a precizat Teng într-un interviu recent, citat de Bloomberg.

De asemenea, exchange-ul a atins recent 200 de milioane de utilizatori, o piatră de hotar importantă care reflectă adoptarea generală a criptomonedelor și ascensiunea rapidă a Web3.

Potrivit Bloomberg, un purtător de cuvânt al exchange-ului a declarat că utilizatorii activi lunar au crescut cu 12,5% din februarie până în mai.

Teng a subliniat că avântul continuă să crească, iar participarea instituțiilor financiare și a investitorilor retail este un semn încurajator.

Conform datelor DeFiLlama, Binance gestionează în prezent active totale de 115 miliarde de dolari.

CEO-ul Binance consideră 2024 un „an de referință” pentru industria crypto

Lansarea BNB Incubation Alliance (BIA) pentru inovația Web3

Binance Labs împreună cu BNB Chain au anunțat astăzi lansarea BNB Incubation Alliance (BIA).

Potrivit comunicatului oficial, incubatorul își propune să susțină și să accelereze dezvoltarea proiectelor blockchain aflate în stadii incipiente prin intermediul unei serii de evenimente globale.

Aceasta este o inițiativă comună cu investitori importanți, incubatoare și comunități puternice de dezvoltatori.

Scopul colaborării este de a accelera integrarea în spațiul Web3.

Binance a făcut numeroase eforturi pentru a sprijini și a stimula dezvoltarea generală a Web3 prin educație și oportunități pentru pasionații de criptomonede și dezvoltatori.

Binance Megadrop este un alt instrument semnificativ creat de Binance, care reprezintă o poartă către proiecte inovatoare Web3.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro