sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Binance listrează memecoin-ul generat prin AI, TURBO, pentru tranzacționarea futures • crypto.ro

Binance Futures a anunțat lansarea contractelor perpetue marja USDT pentru TURBO, începând de astăzi, 30 mai 2024, ora 15:30 UTC. Această adăugare extinde opțiunile de tranzacționare pe platformă și permite utilizatorilor să utilizeze poziții TURBO de până la 50x.

Anunțul vine după o creștere a prețului cu 14% pentru TURBO în ultima oră, potențial alimentată de anticipația accesibilității crescute prin contracte perpetue.

Binance listrează memecoin-ul generat prin AI, TURBO, pentru tranzacționarea futures

TURBO: Memecoin generat prin AI

Lansat în 2022, TURBO deține distincția de a fi primul proiect crypto creat folosind inteligență artificială (mai exact, ChatGPT 4).

Acest token ERC-20 prioritizează implicarea comunității prin tranzacții fără taxe și o structură descentralizată.

Fondatorul a renunțat la controlul contractului inteligent, plasând viitorul proiectului în mâinile bazei sale de utilizatori.

Listarea contractelor perpetue TURBO reflectă recunoașterea de către Binance a tendinței actuale a memecoin-urilor.

Înainte de listarea Binance, TURBO era deja disponibil pentru tranzacționare pe alte burse de criptomonede, inclusiv OKX, Gate.io și HTX/

Această disponibilitate mai largă sugerează o bază de utilizatori preexistentă pentru token. Cu o capitalizare de piață curentă de 424 de milioane de dolari, TURBO intră în categoria criptomonedelor cu capitalizare medie.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro