sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

Binance anunță Blockchain Week Dubai 2024 cu bilete Early Bird la reducere • crypto.ro

Binance a anunțat evenimentul de două zile Blockchain Week Dubai 2024. Conferința va avea loc între 30 și 31 octombrie la Coca-Cola Arena din Dubai.

Evenimentul va reuni lideri din industrie, inovatori și entuziaști crypto pentru a discuta viitorul și noile dezvoltări din industria crypto și tehnologia blockchain.

Tematica Binance Blockchain Week Dubai 2024

Tematica conferinței Binance Blockchain Week Dubai 2024 este „impulsul” (momentum).

Potrivit Binance, impulsul propulsează întreaga industrie, conducând pe toată lumea prin diverse provocări și ducând industria către cele mai semnificative realizări.

Această tematică explorează starea actuală a industriei crypto, împreună cu toate obstacolele pe care a reușit să le depășească, explorând totodată locurile unde o va duce mai departe acest impuls.

Binance abordează întrebările importante care apar pe măsură ce industria se extinde:

  • Cum poate industria crypto să rămână o forță a schimbării pozitive?
  • Cum poate aceasta păstra valorile fundamentale ale criptomonedelor?
  • Cum se va adapta la legile și reglementările în continuă evoluție?

Acestea sunt probleme importante ridicate în mod repetat de Binance, CEO-ul exchange-ului, Richard Teng, abordându-le recent într-o postare pe blog.

Teng a vorbit despre importanța respectării legilor pentru a eleva întregul sector crypto și despre nevoia de a-i ajuta pe ceilalți, dând un exemplu în industria crypto aflată în plină maturizare.

Ce va aduce evenimentul Binance Blockchain Week Dubai 2024?

Potrivit video-ului promoțional distribuit pe site-ul oficial al evenimentului, Binance Blockchain Week Dubai 2024 va include:

  • Speakeri de renume
  • Discuții de tip panel
  • Oportunități de networking
  • Petreceri după eveniment

Anul trecut, Binance Blockchain Week 2023 a avut loc la Istanbul, cu peste 120 de speakeri influenți și peste 2.600 de participanți.

Bilete Early Bird disponibile la prețuri reduse

În anunțul oficial, Binance a dezvăluit lansarea vânzărilor de bilete Early Bird.

Participanții la eveniment pot achiziționa bilete Early Bird accesând portalul oficial de bilete.

Prețurile biletelor încep de la 99 USD (fără TVA de 5%) și oferă o reducere de peste 80% față de prețul biletului de intrare generală.

Biletele Early Bird sunt distribuite pe principiul „primul venit, primul servit”, urmând ca ulterior să fie puse în vânzare biletele la preț integral.

În plus, ca o ofertă specială, Binance oferă un voucher unic pentru membrii comunității crypto.ro. Folosind codul de voucher WDYZ5BAQ, participanții pot beneficia de o reducere de 10% la biletele lor.

Evenimentul din acest an are loc în Dubai, unul dintre cele mai mari hub-uri Web3 din lume, unde Binance a obținut recent o licență completă de furnizor de servicii pentru active virtuale (VASP) de la autoritatea locală de reglementare.

De asemenea, exchange-ul a marcat recent o realizare importantă, depășind pragul de 200 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Evenimentul Binance vine pe fondul creșterii fulminante a Web3 și a intensificării exponențiale a adoptării criptomonedelor la nivel global.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro