sâmbătă, iulie 13, 2024
Cryptomonede

BEL, WMT, ENA, MUBI, TOSHI • crypto.ro

Puncte cheie

  • Clasamentul celor cinci tokenuri cu cele mai mari creșteri din ultima săptămână este condus de BEL, WMT, ENA, MUBI și TOSHI, acestea înregistrând creşteri de preț impresionante: 142%, 86%, 72%, 65% și respectiv 58%.
  • Piața crypto se confruntă cu o volatilitate crescută în perioada premergătoare halvingului Bitcoin și pe fondul apariției diferitelor proiecte noi.

Piața criptomonedelor se confruntă cu o volatilitate ridicată a prețurilor în perioada premergătoare halvingului Bitcoin.

Bitcoin a reușit să atingă prețuri peste 72.000 de dolari în ultimele 24 de ore și se tranzacționează în prezent la aproximativ 72.500 de dolari, cu o creștere de peste 4,6% în ultima zi conform CoinMarketCap.

Această creștere a fost determinată în principal de fluctuațiile pieței, rezultând în pierderi semnificative pentru pozițiile short (vânzări în lipsă).

Datele de la Coinglass arată că în ultimele 24 de ore au avut loc lichidări de Bitcoin short de peste 47 de milioane de dolari.

Pe piața generală a criptomonedelor, în aceeași perioadă au fost raportate lichidări de peste 152 de milioane de dolari, iar pozițiile short au reprezentat aproximativ 107 milioane de dolari.

Piața crypto are o volatilitate crescută înainte de halvingul Bitcoin și pe fondul apariției diferitelor proiecte noi care fac senzație în industrie.

În continuare, vom analiza primele 5 tokenuri din ultimele șapte zile care au înregistrat creșteri semnificative de preț într-o piață atât de volatilă și rapidă.

Top 5 tokenuri ale săptămânii trecute

Bella Protocol (BEL)

Prețul BEL a crescut cu aproximativ 142% în ultimele șapte zile, iar moneda se tranzacționează în prezent la $2.32 pe CoinMarketCap, înregistrând o creștere de aproximativ 11% în ultimele 24 de zile.

BEL
BEL

Bella Protocol este o platformă care oferă o suită de produse DeFi menite să simplifice și să facă mai accesibil bankingul cu criptomonede.

Protocolul își propune să creeze o experiență de utilizator mai bună prin eliminarea taxelor ridicate și a problemelor legate de tranzacțiile lente care pot afecta unele platforme blockchain.

În același timp, își dorește să îmbunătățească experiența utilizatorilor prin intermediul portalului DeFi inteligent simplificat.

Funcționalitatea de smart pool a platformei Bella permite utilizatorilor să acceseze cele mai bune randamente disponibile pe piața DeFi, beneficiind în același timp de taxe pe gaz aproape de zero – deoarece acestea sunt subvenționate direct de platformă.

Proiectul a fost lansat în septembrie 2020 ca fiind primul proiect distribuit prin intermediul platformei Launchpool a Binance și a obținut investiții de la mai multe firme proeminente, inclusiv Arrington XRP Capital și Ledger Capital.

Bella Protocol are o ofertă totală de 100.000.000 de tokenuri BEL și o ofertă inițială circulantă de 13.250.000 BEL.

Tokenul BEL este un token ERC-20 securizat de rețeaua Ethereum. Securitatea rețelei Ethereum este asigurată momentan de o rețea extinsă de mineri, care acționează pentru a se asigura că rețeaua rămâne în consens cu privire la care tranzacții sunt valide și care nu.

Recent, echipa din spatele proiectului a anunțat un parteneriat strategic cu Manta Network în urma lansării cu succes a fermei de lichiditate Bella Protocol (LP Farm) pe Manta și a implementării unui nod BellaStaking.

Manta Network este o platformă blockchain concepută cu accent pe scalabilitate și confidențialitate pentru aplicațiile descentralizate (dApps).

World Mobile Token (WMT)

WMT este o altă criptomonedă care a crescut semnificativ în ultimele șapte zile, prețul său înregistrând o apreciere de aproximativ 86% în această perioadă. În momentul redactării acestui articol, WMT se tranzacționează la $0.42 pe CoinMarketCap, cu o creștere de peste 5% în ultimele 24 de ore.

WMT
WMT

World Mobile își propune să ofere acces la internet, protecție a datelor și libertate economică prin intermediul tehnologiei blockchain și economiei colaborative.

Planul lor este să introducă un model de business revoluționar care utilizează energie regenerabilă solară și spectru fără licență. Prin împărțirea costurilor de mentenanță și operaționale cu utilizatorii lor, aceștia distribuie proprietatea și permit sustenabilitatea pe termen lung a rețelei.

Integrarea blockchainului creează o rețea descentralizată gestionată de utilizatori și garantează confidențialitate totală pentru ei. Echipa menționează, de asemenea, beneficiile unui ID digital care conduce la libertate economică și servicii bancare pentru cei fără cont bancar.

Ei subliniază că deținerea unui ID digital descentralizat pe rețeaua World Mobile va crea acces la servicii bancare online, microcredite și asistență medicală.

Utilizarea contractelor inteligente Cardano pentru proiect permite tranzacții rapide și taxe mici, plăți instantanee, facturare precisă, tranzacții transparente și standarde de securitate mai ridicate.

Recent, echipa din spatele proiectului și-a exprimat angajamentul de a furniza conectivitate accesibilă și fiabilă la nivel global.

Ethena (ENA)

Ethena (ENA) a înregistrat o creștere a prețului de peste 90% în ultimele șapte zile, tranzacționându-se în prezent la 1.32 dolari pe CoinMarketCap, în urcare cu aproape 10% în ultimele 24 de ore.

ENA
ENA

Ethena este un protocol sintetic pentru dolari construit pe Ethereum, care va oferi o soluție cripto-nativă pentru bani care nu se bazează pe infrastructura tradițională a sistemului bancar, alături de un instrument de economisire denominat în dolari accesibil global – „Obligațiunea de internet”.

Nu cu mult timp în urmă, Ethena Labs a anunțat pe contul său X că Ethena a reușit să integreze BTC ca activ de bază pentru USDe.

Echipa consideră că aceasta este o decizie crucială pentru ca USDe (moneda sintetică a dolarului emisă de proiect) să se scaleze semnificativ de la valoarea curentă a ofertei de 2 miliarde de dolari.

Există o dezbatere continuă cu privire la posibilitatea ca Ethena să se confrunte cu un destin similar cu Luna/Terra.

Recent, cofondatorul Fantom a avertizat cu privire la o potențială prăbușire a la Luna pentru Ethena. Andre Cronje a publicat un articol în care punea sub semnul întrebării dacă USDe este următorul UST (o altă monedă sintetică a dolarului care s-a prăbușit recent).

Multibit (MUBI)

Prețul MUBI a crescut cu 65% în ultimele șapte zile. Moneda se tranzacționează în prezent la $0.18 pe CoinMarketCap, înregistrând o apreciere de peste 12% în ultimele 24 de ore.

MUBI
MUBI

MultiBit este primul bridge de tip dual-sided conceput pentru transferuri ușoare între rețele a tokenurilor BRC20 și ERC20.

Promovând o lichiditate inegalabilă pentru aceste tokenuri, MultiBit sporește interoperabilitatea inter-lanț (inter-chain). Misiunea echipei este de a încuraja o lichiditate și o accesibilitate sporite pentru tokenurile BRC și ERC într-un mod sigur și ușor de utilizat.

Pe X, echipa a anunțat recent MultiBit Incubator Research – Runes Protocol, menționând că apariția protocolului Runes pe Bitcoin generează un interes important în industria cripto.

MultiBit permite transferul facil a activelor din ecosistemele BRC20 și Rune către principalele blockchainuri cu contracte inteligente.

Echipa MultiBit subliniază faptul că Runes a introdus un standard nou pentru tokenuri fungibile pe Bitcoin, care oferă îmbunătățiri considerabile față de standardele BRC-20 și ORC-20, în special în ceea ce privește eficiența și gestionarea simplificată a tokenurilor.

Tokenurile Runes se bazează pe modelul Unspent Transaction Output (UTXO) al Bitcoin, care ajută la minimizarea UTXO-urilor inutile și susține o gestionare mai responsabilă a acestora.

Acest progres nu numai că ar putea atrage venituri semnificative din taxe de tranzacție și capta atenția dezvoltatorilor, dar are potențialul de a extinde baza de utilizatori ai Bitcoin.

Toshi (TOSHI)

Prețul lui TOSHI a reușit să crească cu aproximativ 58% în ultimele șapte zile. În momentul redactării acestui articol, TOSHI se tranzacționează la aproximativ 0.0007 dolari, înregistrând o apreciere de 12% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

TOSHI
TOSHI

Pe 7 aprilie, echipa a anunțat că existau 50.000 de deținători de TOSHI, ceea ce înseamnă că peste 50.000 de pisici albastre (traducere alternativă: simboluri digitale „pisici albastre”) au fost aduse în rețeaua blockchain.

TOSHI este un token mai nou, inspirat de Brian Armstrong, CEO-ul Coinbase, și companionul său felin favorit.

Aceasta este lista completă a celor cinci câștigători ai săptămânii trecute, care au înregistrat creșteri semnificative pe piață.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro