sâmbătă, iulie 20, 2024
Noutati

”Avem locurile ocupate!”. Ce spunea Viorel Moldovan despre Manea în urmă cu 12 zile

  • Media: Fotbal Club, duminică, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: FCSB, drumul spre titlu, duminică, 19:00, DGS 1

Mutarea este surprinzătoare, în contextul în care Rapid are deja doi fundași dreapta în lot – Răzvan Onea și Christopher Braun.

Viorel Moldovan declara că Rapid n-are loc pentru Cristi Manea

E adevărat că primul s-a accidentat între timp și va lipsi în jur de două luni, dar transferul lui Manea tot ridică semne de întrebare. 

Mai ales că însuși noul președinte al echipei, Viorel Moldovan (51 de ani), asigura că Manea nu are ce căuta în Giulești, cel puțin pentru moment. 

”Cristi Manea? Postul de fundaș dreapta este acoperit cu Braun și Onea, noi trebuie să găsim jucători și să echilibrăm alte compartimente.

Nu putem aduce jucători care să se calce pe picioare, avem locurile ocupate”, spunea Moldovan pe 12 iunie, la scurt timp după ce a fost numit în conducerea Rapidului. 

  • Cristi Manea a semnat un contract valabil pe trei sezoane. 

Ce are de gând Rapid cu Cristi Manea?

Transferul lui Manea se poate dovedi, totuși, o mișcare foarte bună pentru Rapid, din două puncte de vedere. 

Primul e că Manea e unul dintre cei mai buni fundași dreapta din campionatul României și că are valoarea necesară de a avea un impact instant în primul 11 al lui Neil Lennon. 

Celălalt argument e că Rapid l-a luat fără sumă de transfer și, în cazul în care nu-l vede pe termen lung în lot, ar putea face un profit semnificativ.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează la 2,5 milioane de euro, iar Galatasaray a fost una dintre echipele interesate de serviciile sale vara aceasta. 

Etichete: viorel moldovan , cristi manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro