joi, iulie 25, 2024
Noutati

”Ar fi trebuit să-ți tăiem piciorul!”

  • Handbal: RomâniaCroația, marți, 19:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: BilbaoAlaves, marți, 22:00, DGS 1

Brazilianul a început să se adapteze la FCSB. Acesta a marcat la debutul în tricoul ”roș-albastru” împotriva celor de la LASK Linz.

Luis Phelipe a fost la un pas să se lase de fotbal

Totuși, înainte de a practica fotbal la un nivel ridicat și a ajunge la liderul din SuperLigă, Luis Phelipe a trecut prin momente extrem de grele.

În 2023, înainte să ajungă în România, Phelipe a fost la Botafogo, unde a jucat numai un singur meci. Cu doi ani înainte, brazilianul s-a confruntat cu mari probleme, întrucât a avut o infecție la picior și a fost în pericol să-i fie amputat.

”În 2023, anul trecut, când am mers la prima echipă a lui Botafogo. Am jucat un singur meci și am stat 3-4 luni doar antrenându-mă, nu am avut șansa de a juca.

Trebuia să fac tranziția la prima echipă, iar antrenorul de la prima echipă a spus: ‘Nu, nu vreau pe nimeni de la U23, toată lumea afară!’. Am stat trei luni antrenându-mă, nu aveam motivație, normal! Apoi am trecut printr-o perioadă de depresie… Iar apoi s-a ivit oportunitatea de a veni în România.

Am avut, dar nu probleme fizice. Cred că în 2021 am avut o infecție la picior, a fost o infecție serioasă! Piciorul meu devenise foarte mare. Am stat cu febră, apoi am mers la doctor, unde mi s-a spus: ‘Luis, dacă nu veneai astăzi, ar fi trebuit să-ți tăiem piciorul!’. În ultima zi am mers! A trebuit să fac apoi o serie de teste, de investigații medicale zi de zi”, a declarat Luis Phelipe pentru cei de la GSP.ro.

Luis Phelipe: „Este foarte diferit aici, antrenamentele sunt mult mai grele

La o săptămână de când a început antrenamentele alături de FCSB, Luis Phelipe a tras primele sale concluzii. Brazilianul a recunoscut că totul este diferit, dar și că îi este greu să se acomodeze la liderul SuperLigii, însă se bazează foarte mult pe ajutorul primit din partea colegilor și a celor din staff-ul tehnic.

„Sunt foarte fericit să fiu aici și să încep cantonamentul alături de noii mei colegi, noii mei prieteni. Este o săptămână grea pentru mine și pentru toți jucătorii, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează.

Este foarte diferit aici, antrenamentele sunt mult mai grele, mai intense decât la fosta mea echipă și chiar se simte. Este greu să mă adaptez, dar colegii și toată lumea din staff mă ajută s-o fac.

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris: «bine ai venit! Trebuie să dai goluri». E normal, pentru că FCSB este cel mai mare club din România și trebuie să fiu concentrat, să fac jocuri bune pentru echipă și să bucur suporterii”, a declarat Luis Phelipe, într-un interviu pentru FCSB TV.

Etichete: fcsb , luis phelipe , drama luis phelipe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro