joi, iulie 25, 2024
Cryptomonede

Andrew Tate arde 400 milioane tokenuri $DADDY în valoare de $110 milioane, promovează $ROOST • crypto.ro

Puncte cheie

  • În cadrul unui livestream recent, Andrew Tate a ars 400 milioane de tokenuri DADDY în valoare de 110 milioane dolari.
  • Recent, Tate și-a manifestat susținerea pentru ROOST.

Andrew Tate a ars recent 400 de milioane de tokenuri meme DADDY, reducând astfel drastic oferta. Acestă acțiune a fost descrisă chiar de el ca fiind „legendară” în timpul unui livestream.

Reducerea semnificativă a cantității de tokenuri DADDY pe care a realizat-o a stârnit reacții puternice în lumea financiară.

Lichiditatea tokenului pe piețe este de 2,5 milioane de dolari. Într-o postare pe X, Tate și-a exprimat speranța că DADDY va ajunge la o capitalizare de piață de 1 miliard de dolari.

Conform datelor DEXScreener, capitalizarea de piață a tokenului este în prezent de aproape 230 de milioane de dolari.

Tate a distribuit un mesaj prin intermediul contului său de X în care spunea că a ars tokenuri în valoare de 110 milioane de dolari pe 14 iunie, ceea ce reprezintă 400 de milioane de tokenuri DADDY.

Image

Urmăritorii săi au comentat spunând că nu a ars dolari, ci tokenuri DADDY.

Tate promovează ROOST

Pe lângă acțiunile cu tokenul DADDY, Andrew Tate a promovat recent și tokenul ROOST.

Pe 8 iunie, a distribuit o postare prin intermediul contului său de X în care îi sfătuia pe followeri să își amintească promisiunea sa (referitor la ROOST).

Tokenul ROOST este un proiect construit pe ecosistemul Base. Proiectul își propune să protejeze, să ghideze și să dezvolte comunitatea Base, contribuind la creșterea lanțului Base și devenind un token de top în revoluția memecoin-urilor.

Recent, ROOST a introdus staking-ul. Ieri, echipa ROOST a anunțat printr-o postare pe X că staking-ul este activ, iar utilizatorii își pot pune în staking monedele fără perioadă de blocare și cu posibilitatea de a le retrage zilnic.

Echipa a mai precizat că primele 1.000 de portofele care fac staking cu peste 100$ în ROOST pentru o perioadă mai mare de o săptămână vor primi o surpriză.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro