vineri, iunie 14, 2024
Noutati

OUT de la Dinamo? Anunțul făcut imediat după victoria cu Csikszereda

  • Baraj SuperLiga: Dinamo – Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna – Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Dennis Politic a marcat ambele goluri ale întâlnirii, iar Dinamo va porni cu avantaj la partida retur, care va avea loc peste o săptămână.

Dinamo s-a confruntat cu probleme în defensivă, iar Zeljko Kopic a fost nevoit să apeleze la Ricardo Grigore, fundaș central care a jucat în doar șapte partide în acest sezon.

  • În acest an, fundașul ”Câinilor” a prins doar opt minute.

Ricardo Grigore rămâne liber de contract în vară și nu a discutat despre prelungirea contractului

Prezent la flash-interviu, Ricardo Grigore a vorbit despre victoria importantă obținută de Dinamo și pasul făcut pentru salvarea de la retrogradare.

Întrebat despre situația sa contractuală, fundașul dinamovist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

”A fost dificil, pentru că nu am mai jucat de o perioadă lungă de timp, dar mă bucur că am rămas puternic, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Vreau să-mi ajut echipa să ne salvăm de la retrogradare. Mă bucur de rezultat, era normal să câștigăm în această seară.

Totuși, nu acesta a fost obiectivul. Am crescut în alt spirit și mi-e puțin dificil să accept situația actuală. Luăm ce e mai bun din fiecare moment și trecem cu bine peste tot.

M-am întors de la Dinamo pentru un motiv, să plec cu capul sus, să-mi termin contractul cum trebuie și să ne despărțim într-un mod mai frumos. Am fost hulit și nu mi-a plăcut, speram până în ultima clipă.

Mie mi se termină contractul în vară și nu am discutat nimic cu conducerea. Vom vedea ce se va întâmpla, nu știu absolut nimic.

Situația mea a fost puțin mai complicată, de ce să mint. În iarnă am avut discuții și le-am spus că am o nemulțumire despre faptul că nu joc suficient. Într-un moment am fost scos din calculele echipei și situația s-a complicat pentru că Dinamo nu a găsit înlocuitor pentru mine.

E o poveste mai lungă și nu vreau să discut despre asta acum. Trebuia să fiu pregătit pentru asta, pentru că sunt plătit să-mi fac treaba. Mă bucur că am reușit să ajut echipa. Pentru asta ne-am apucat de fotbal, să fim puternici și să trecem peste astfel de momente.

Nu trebuie să tratăm momentele cu superficialitate și trebuie să marcăm mereu când avem ocazia. Nu ne relaxăm, ne bucurăm în această seară și de mâine ne concentrăm pe retur”, a declarat Ricardo Grigore la flash-interviu.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo – Csikszereda 2-0

Etichete: dinamo , ricardo grigore , dinamo csikszereda , video dinamo csikszereda


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro