vineri, mai 24, 2024
Cryptomonede

Andrew Tate a declarat că va investi 100 milioane de dolari în Bitcoin și va renunța la moneda fiat • crypto.ro

Tate și-a exprimat nemulțumirea față de sistemul bancar tradițional, susținând că este plin de escrocherii și o deziluzie generală față de moneda fiat.

Tate a declarat intenția sa de a muta o sumă semnificativă de bani, depășind 100 de milioane de dolari, în Bitcoin (BTC).

Tate a mers mai departe, promițând să furnizeze dovada tranzacției. Tweet-urile s-au încheiat cu un mesaj criptic despre „a merge la pescuit”, lăsând pe mulți să speculeze despre sinceritatea și intențiile din spatele declarațiilor sale.

Această declarație îndrăzneață vine în mijlocul problemelor legale continue pentru Tate, care se confruntă cu acuzații grave, inclusiv trafic de persoane și viol în România.

Autoritățile au confiscat deja diverse active de la Tate, inclusiv aproximativ 21 de Bitcoini în valoare de aproximativ 560.000 de dolari la acel moment, alături de mașini de lux și imobiliare în valoare de milioane de dolari.

Relația lui Tate cu criptomonedele a fost complicată. În ciuda investiției sale semnificative în Bitcoin și a sprijinului său vocal pentru finanțele descentralizate, el și-a exprimat disprețul față de natura speculativă a tranzacționării criptomonedelor, comparând-o cu jocurile de noroc.

El a declarat de mai multe ori că nu ar lansa niciodată propria sa criptomonedă.

Procurorii români au vizat activele digitale și fizice ale lui Tate ca parte a investigației lor, indicând că bogăția acumulată de el prezenta un potențial risc de fugă. În ciuda acestui fapt, Tate continuă să fie o figură influentă în spațiul criptomonedelor, cunoscut pentru opiniile și stilul său de viață controversate.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro