vineri, mai 24, 2024
Cryptomonede

Prețul Verge (XVG) a crescut cu peste 50% în ultimele 24 de ore • crypto.ro

Puncte cheie

  • Tokenurile focusate pe confidențialitate înregistrează un interes reînnoit, iar Verge (XVG) face cu siguranță parte din acest trend.
  • Tokenul XVG al Verge a reușit să crească în preț cu peste 50% în ultimele 24 de ore, tranzacționându-se în prezent la $0.014 pe CoinMarketCap.
  • Capitalizarea totală de piață a XVG este în prezent puțin peste 231 de milioane de dolari.

Verge (XVG) a înregistrat o creștere semnificativă a prețului, de peste 50%, în ultimele 24 de ore. XVG se tranzacționează în zona verde pe CoinMarketCap, iar la momentul redactării acestui articol, prețul XVG este de $0.014.

Pretul XVG
Pretul XVG

XVG a reușit să crească cu peste 110% în ultimele șapte zile. Capitalizarea totală de piață a XVG este în prezent puțin peste 231 de milioane de dolari.

De asemenea, performanța sa de la începutul anului (YTD) este de 238%, subliniind o perspectivă pozitivă pentru lunile următoare.

Piața generală de criptomonede se confruntă în prezent cu o volatilitate crescută chiar înainte de halvingul Bitcoin, programat pentru 20 aprilie.

Tokenul XVG continuă să afișeze un sentiment bullish prin înregistrarea unei tendințe ascendente semnificative a valorii, evidențiind o schimbare a interesului investitorilor.

Verge, blockchainul axat pe confidențialitate

Verge este un blockchain descentralizat și criptomoneda sa, XVG, prioritizează confidențialitatea și anonimatul utilizatorilor.

Construit pe principiile îmbunătățirii blockchain-ului original Bitcoin (BTC), Verge încorporează caracteristici suplimentare de confidențialitate, cum ar fi integrarea rețelei de anonimat Tor în portofelul său, vergePay, și oferirea opțiunii de a trimite tranzacții către adrese stealth.

Verge folosește un blockchain public pentru auditarea tranzacțiilor, dar oferă adrese publice de unică folosință (cunoscute anterior ca Wraith Protocol) pentru a păstra ascunse detaliile tranzacțiilor. Acest lucru se asigură de faptul că doar destinatarul poate identifica expeditorul.

XVG a fost lansat în 2014 sub numele DogeCoinDark (un fork al lui Dogecoin) și a fost redenumit Verge în 2016.

Verge își propune tranzacții rapide și eficiente cu tehnologia Simple Payment Verification (SPV). Proiectul concurează cu alte monede axate pe confidențialitate, cum ar fi Monero și Zcash.

CoinMarketCap a anunțat recent că a primit rapoarte de la echipa Verge cum că retragerile sunt puse pe pauză pe Yobit.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro