vineri, mai 24, 2024
Noutati

“Nu concep așa ceva”. Gigi Becali a anunțat ce s-ar fi întâmplat cu petrecăreții Albu și Borza, dacă erau la FCSB

  • SuperLiga: Hermannstadt – Oțelul, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Gigi Becali: „Tăiat salariul definitiv timp de un an

Ulterior, cei doi fotbaliști au fost excluși din lotul Rapidului pe o perioadă nedeterminată, iar în acest moment este desfășurată o anchetă în cadrul clubului. Până la un anunț oficial al giuleștenilor, Gigi Becali a vorbit despre cazurile lui Alexandru Albu și Andrei Borza și a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat cu aceștia dacă evoluau pentru FCSB.

„Nici nu concep asta. Nici nu vrea să comentez. Din moment ce se întâmplă așa ceva… conducătorul. Cum adică? Jucătorii în club din cantonament? Problema e de mentalitate. Păi, dacă mintea ta e la club, cum poți câștiga campionatul?

Mintea ta trebuie să fie numai cu mingea. E chestiune de administrație. Tu batjocorești clubul, care bagă milioane de euro. Tăiat salariul definitiv timp de un an. Probabil de aia l-a dat Gică pe Borza. Chiar dacă vii de la club, când țipă Gică la tine, imediat vezi stele verzi. Într-un fel e bine pentru ei. Acolo era calul troian care-i curăța tot timpul”, a declarat Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu consideră că șefii Rapidului au procedat ”foarte bine” în cazul lui Albu și Borza

Pe lângă faptul că au fost excluși, cei doi rapidiști vor primi câte o amendă consistentă din cauza escapadei în clubul de fițe.

Întrebat despre subiect, Ilie Dumitrescu a oferit o reacție categorică. Fostul mare internațional este de părere că decizia luată de șefii din Giulești este una corectă. De asemenea, ”Mister” a deplâns situația lui Andrei Borza.

”Dacă mesajul a fost de cantonament, e o măsură normală. Afectează tot. E o măsură bună normală. Dacă le-a dat liber nu este o măsură bună și normal. Dacă e cum a spus Daniel Niculae, e foarte bine ce au făcut. Păcat pentru Borza!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Etichete: rapid , gigi becali , superliga , fcsb , borza , albu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro