marți, martie 5, 2024
Cryptomonede

Intrările nete în ETF-uri Bitcoin ating 542 de milioane de dolari într-o singură zi, cu BlackRock și Fidelity în frunte • crypto.ro

Date recente de la Farside Investors evidențiază o creștere semnificativă a intrărilor nete în ETF-urile Bitcoin pe 9 februarie, totalizând 542 de milioane de dolari.

Conducând, IBIT al BlackRock a reprezentat aproape jumătate din aceste intrări, acumulând 251 de milioane de dolari și consolidându-și intrările nete totale la impresionanta sumă de 3.8 miliarde de dolari.

Această creștere a extins deținerile de Bitcoin ale BlackRock la 87,779, după cum este detaliat pe Ishares.com.

Acest aflux urmează unei zile remarcabile pe 8 februarie, care a văzut peste 400 de milioane de dolari în intrări nete.

FBTC al Fidelity a atins de asemenea un reper semnificativ depășind 3 miliarde de dolari în intrări nete, cu o adiție de 188 de milioane de dolari.

Intrările nete în ETF-uri Bitcoin ating 542 de milioane de dolari într-o singură zi, cu BlackRock și Fidelity în frunte

ARKB al Ark Invest a urmat îndeaproape, cu intrări nete de 137 de milioane de dolari, împingându-și totalul la puțin sub 1 miliard de dolari, cu un total cumulat de intrări nete de 919 milioane de dolari, conform Farside Investors.

În contrast, Trustul Bitcoin Grayscale (GBTC) a văzut ieșiri nete de -52 de milioane de dolari, contribuind la un total al ieșirilor nete de -6.4 miliarde de dolari.

În ciuda acestor ieșiri de la GBTC, intrările nete totale pentru sector au atins 2.7 miliarde de dolari, indicând un apetit puternic al investitorilor pentru Bitcoin printre firmele de investiții de frunte.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro