marți, martie 5, 2024
Noutati

anunțul făcut de Gigi Becali, după ce Rareș Pop a ales-o pe Rapid

  • Superliga: UTA Arad – Botoșani, luni, 17:00, DGS 1

  • Superliga: Farul – Dinamo, luni, 20:00, DGS 1

Gigi Becali, care și-a manifestat la un moment dat interesul pentru transferul lui Rareș Pop, susține că nu regretă că mijlocașul ofensiv a ajuns la Rapid, pentru că el și-a schimbat strategia.

Gigi Becali, anunț după transferul lui Rareș Pop la Rapid

Gigi Becali a transmis că a ajuns la concluzia că nu din transferuri de jucători tineri, pe care i-a transferat adesea anii trecuți, poate obține cei mai mulți bani, ci din performanțe la nivel european, astfel că vrea să aducă fotbaliști cu experiență, de forță.

El aplică strategia mea și face bine, acum copiază ce am făcut eu. Numai că eu acum am o altă strategie. Am văzut că nu o scot la cap așa, cu vânzare de jucători nu o scot la cap. Deci asta este experiență de 15 ani, mi-am dat seama că nu o scot la cap.

Vinzi un jucător cu cinci milioane și în 10 luni i-ai cheltuit, l-am vândut pe Man cu 11 milioane. Asta este strategia mea acum, el (n.r. Dan Șucu) face bine că ia jucători tineri.

Mi-am adus aminte că am vorbit cu Meme, cine e Rareș Pop. L-am văzut odată, e foarte talentat jucător, numai că eu nu mai iau jucători care au sub 1,75 sau 1,80. Nu mai iau jucători mici de statură, nu mai iau. Nu îl mai punem pe Messi, nu se mai naște ca el.

Ai văzut cum e fotbalul acum în Europa, nu ai forță, te dă la o parte. Petrila are calități, tehnică și execuții, dar degeaba dacă nu are forță.

Că iau cutare, că avem strategie, că jucători români. Dacă e vreunul care costă două milioane, îl iau eu, nu mai iau de 700.000. Dacă el costă două milioane, îl iau, dacă e trei milioane, îl iau. Îi las să îi ia el, eu îi iau și îi dau. Vin cinci și opresc unul, iau cinci, opresc unul și patru îi dau afară”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

Rapid plătește 800.000 de euro pentru Rareș Pop

Rapid și UTA au bătut palma pentru transferul lui Rareș Pop, care se face pentru 800.000 de euro. Arădenii au păstrat 20% din drepturile federative ale jucătorului.

Rapid îl cumpără acum pe Rareș Pop, dar jucătorul va ajunge în Giulești abia în vară. Până atunci, va continua la UTA sub formă de împrumut.

Etichete: gigi becali , rares pop


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro