vineri, iunie 14, 2024
Cryptomonede

Bitcoin depășește bariera de 38.000 de dolari • crypto.ro

Bitcoin a atins un reper semnificativ, depășind marca de 38.000 de dolari pentru prima dată din aprilie 2022. Această realizare vine după o creștere constantă în ultimele trei luni, evoluând de la un interval stagnant de 26.000 la 28.000 de dolari. Astăzi, Bitcoin stă mândru la aproximativ 38.300 de dolari, conform CoinMarketCap.

Această creștere în valoarea Bitcoin nu este un eveniment izolat. Alte criptomonede experimentează tendințe ascendente similare. Ether a înregistrat o creștere de 3,5%, în timp ce Cardano și Dogecoin au crescut ambele cu 3,4% și, respectiv, 3,5%. Notabil, prețul Ether a sărit cu 10% în ultima săptămână.

 

Aceste câștiguri coincid cu dezvoltări pozitive în domeniul ETF-urilor Bitcoin spot. Un exemplu notabil implică Grayscale Investments, care a avut recent discuții cu divizia SEC de tranzacționare și piețe referitor la ambiția sa de a transforma trustul său Bitcoin într-un ETF Bitcoin spot. Mișcarea Grayscale a urmat după o actualizare a prospectului său după întâlnire.

Mai mult, interacțiunile SEC în acest domeniu nu se limitează la Grayscale. Un memoriu recent a dezvăluit întâlniri cu reprezentanți BlackRock și Nasdaq, subliniind interesul larg răspândit în ETF-urile criptomonede.

În plus, Ark Invest și 21 Shares, ambele aspirând să fie emitenți de ETF-uri Bitcoin spot, și-au actualizat prospectul, marcând un progres suplimentar în sector. Aceste dezvoltări sugerează o acceptare și integrare în creștere a criptomonedelor în piețele financiare mainstream, deschizând potențial calea către o adopție și stabilitate mai largă în ecosistemul crypto.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro