marți, martie 5, 2024
Cryptomonede

Un utilizator Bitcoin a plătit din greșeală 3,1 milioane de dolari în taxe pentru o tranzacție • crypto.ro

Un utilizator Bitcoin a plătit din greșeală o taxă de tranzacție de peste 3,1 milioane de dolari, stabilind un nou record în termeni de dolari americani pentru o singură tranzacție Bitcoin. Această taxă exorbitantă este de peste șase ori mai mare decât recordul anterior de 500.000 de dolari plătit în septembrie.

Tranzacția costisitoare a avut loc la ora 9:59 a.m. UTC, când utilizatorul a transferat 55,77 BTC (în valoare de 2,1 milioane de dolari), dar a plătit o taxă uluitoare de 83,65 BTC (3,1 milioane de dolari). Soldul înainte de tranzacție era de 139,42 BTC (5,2 milioane de dolari), indicând că utilizatorul a plătit cu 120.528 de ori mai mult decât era necesar, conform rapoartelor Bitcoin explorer Mempool.

Interesant este că adresa responsabilă pentru această tranzacție a fost activată mai devreme în aceeași zi. Înainte de eroarea costisitoare, a efectuat trei tranzacții Bitcoin. Adresa destinatarului este, de asemenea, relativ nouă, datând din 16 octombrie.

AntPool, un grup de minerit bine-cunoscut, a extras tranzacția în blocul 818,087. Până în prezent, AntPool nu a comentat acest incident și nu a răspuns solicitărilor de declarații.

Recordul anterior de 500.000 de dolari plătit în septembrie, identificat ca o greșeală de către furnizorul de servicii cripto Paxos, a fost în cele din urmă returnat. F2Pool, minerul implicat în acea tranzacție, a fost de acord să restituie taxa către Paxos.

Identitatea din spatele acestei scăpări costisitoare recente rămâne un mister. Este incert dacă AntPool va lua în considerare un acord similar de rambursare.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro