vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Cristi Borcea, convins că Dinamo e ”principala candidată la retrogradare”

  • SuperLiga: Hermannstadt – Poli Iasi, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul – FC Botoșani, vineri, 21:30, DGS 1

”Câinii Roșii” sunt pe locul 15 în ierarhie, cu doar 10 puncte, la cinci în urma celor de la FCU Craiova și la două în fața celor de la FC Botoșani.

Cristi Borcea, reacție categorică despre criza de la Dinamo

Cristi Borcea (53 ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a vorbit despre criza de la gruparea din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri nu vede nicio salvare pentru echipa lui Ovidiu Burcă, pe care o consideră ”principala candidată la retrogradare”.

Întrebat despre felul în care apele se pot liniști la Dinamo, Borcea crede că noul stadion poate atrage mai mulți dinamoviști alături de echipă, care pot susține financiar clubul.

“Și dacă nu ajungeam să conduc Dinamo, tot mă durea sufletul. Sunt suporter al echipei de la 9 ani. Este normal să mă doară și este păcat că s-a ajuns în situația asta.

Nu văd nicio ieșire urgentă. Trebuie să aducă 5-7 jucători. Dar să nu uităm un singur lucru! Este și amprenta antrenorului. Uitați-vă la Oțelul, unde Dorinel Munteanu a promovat echipa din ‘C’ în ‘B’, apoi din ‘B’ în ‘A’. Uitați-vă cum joacă și unde este. Contează și antrenorul, dar acționarii împreună cu antrenorul trebuie să aducă jucători în iarnă. Suntem principala candidată la retrogradare!

Nu ne mai ducem în trecut. Nu ne mai gândim că a promovat în ‘A’ și s-a aprobat planul de organizare și tot. Depindea strict de finanțator și de antrenor, cum și-au făcut strategia. Se ceartă și între ei. Nu știu ce se întâmplă acolo, este clar că nu sunt bani.

Noi aveam buget peste 15 milioane și dacă nu câștigam un an trofeul, știți ce scandal aveam cu suporterii. Scriau și pe garduri. Eu nu spun să dea două milioane pe un jucător ca Torje, Zicu, Bratu, Lobonț, tot ce a fost mai bun în România. Dar eu zic că odată cu construirea noului stadion, să vină cât mai mulți dinamoviști. Nu pot să nu câștige cu nimeni de 10 etape și de 6 etape să auzim încontinuu că echipa n-o să mai arate așa.”, a declarat Cristi Borcea pentru sptfm.ro.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova – Dinamo 1-0:

Jean Vlădoiu, despre problemele de la Dinamo: ”Antrenorul nu mai are ce face!”

Jean Vlădoiu a vorbit în cadrul emisiunii Liga Digi Sport despre problemele pe care le traversează Dinamo.

Fostul manager sportiv al lui FC Argeș consideră că alb-roșii și-au pierdut încrederea după promovarea în primul eșalon și crede că Ovidiu Burcă a făcut tot posibilul pentru a redresa echipa, însă doar jucătorii pot reuși acest lucru.

”Nu e o soluție pe termen scurt. Pentru Dinamo e important să își revină, să își recapete încrederea pe care a avut-o când a promovat, când a învins o echipă de prima ligă. Se vede că nu mai au încredere în ei. După ce Ghezali a impresionat, abia acum îl văd că începe să miște după perioada de inactivitate. A intrat greu.

Dinamo are nevoie de un vârf de atac. Când nu ești în stare să dai gol, e foarte greu. E vorba de un blocaj și la atacanți, la întreaga echipă. Au nevoie de puncte, de rezultate. Când se vor înjumătăți punctele, vor fi diferențe de 3-4 puncte. Dacă vor câștiga un meci, sunt acolo. Dacă nu reușești să marchezi, să câștigi punct sau puncte, e foarte greu. Atmosfera e una care poate fi asimilată cu performanța.

Dinamo are nevoie de liniște și de realizări, cei ce pot face asta sunt jucătorii, antrenorul nu mai are ce face în acest moment. Mi-au rămas în suflet foarte mulți oameni de la Dinamo”, a spus Jean Vlădoiu la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: dinamo , cristi borcea , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro