marți, martie 5, 2024
Noutati

Zeci de petarde ascunse în diferite zone ale unei tribune, înaintea meciului România

Înaintea meciului România – Elveţia, jandarmii au verificat arena sportivă pentru găsirea unor eventuale materiale interzise, „având la bază şi modul de manifestare a suporterilor pe timpul meciurilor anterioare”.

Au fost găsite 81 de petarde ascunse în diferite zone ale Tribunei II, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

„În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare. Reamintim faptul că, din raţiuni de siguranţă publică, Jandarmeria Capitalei va executa controale preventive asupra persoanelor şi autovehiculelor, cu scopul de a evita introducerea în arena sportivă a materialelor interzise de cadrul normativ actual. În final, subliniem faptul că deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracţiune şi se pedepseşte în conformitate cu prevederile actului normativ mai sus menţionat”, transmite Jandarmeria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro