vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Pleacă Dawa de FCSB? Declarația fundașului care lasă loc de interpretări. ”Ăsta e obiectivul meu”

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Fundașul camerunez mai are contract cu liderul din SuperLiga până la finalul actualului sezon, dar are o clauză conform căreia angajamentul se poate prelungi cu încă un an dacă ambele părți sunt de acord. Dawa se pare că ia în calcul despărțirea de România, mai ales dacă va primi și o ofertă care să-l tenteze.

Dawa: ”Obiectivul e să am o carieră importantă”

”În principiu, vreau să mai stau până când contractul meu cu FCSB va expira. Pentru moment sunt aici, aștept până când contractul meu se termină, apoi vom vedea.

Planul meu e să ajung în ligile importante. Dacă am oferte din campionate mai modeste, voi rămâne în România. Dacă vine o ofertă dintr-o ligă mare, atunci voi accepta.

Obiectivul e să am o carieră importantă, vreau să joc în Europa, ăsta e obiectivul meu. Gândul meu acum e să joc însă în Europa, să mă dezvolt, să ajung din nou în naționala Camerunului”, a declarat Joyskim Dawa, potrivit gsp.ro.

Dawa, după ce l-a băgat în spital pe Hanca: ”Nu sunt aici să glumesc cu atacanții”

După ce a fost accidentat de Dawa, Hanca s-a operat la un spital din Barcelona și va lipsi de pe teren aproximativ 4 luni. La 3 săptămâni de la meciul de pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, Joyskim Dawa a oferit prima reacție cu privire la faultul dur asupra lui Hanca.

În primul rând, nu am vrut să-i fac rău. Am vrut să joc mingea, știu că am intrat mai tare. Sunt un jucător agresiv, nu sunt aici să glumesc cu atacanții, sunt aici să-i opresc. Dar nu am vrut să-l rănesc, am vrut să joc mingea. Situația e foarte neplăcută, pentru că el s-a operat. Însă cred că va reveni mai puternic pe gazon.

Nu a fost cu intenție. Niciodată! E pentru prima dată în cariera mea când accidentez un jucător, deci nu poate fi vorba despre așa ceva.

Imediat după meci m-am dus la el și mi-am cerut scuze. I-am trimis și un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obișnuiam să mergem împreună la aceeași sală de forță… I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal”, a spus Dawa

Etichete: gigi becali , joyskim dawa , dawa , dawa fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro