marți, mai 28, 2024
Noutati

”O chestie care nu mi-a plăcut”

  • Preliminarii EURO 2024: Elveția – Kosovo, sâmbătă, 21:45, DGS 1

  • Preliminarii EURO 2024: ItaliaMacedonia de Nord, vineri, 21:45, DGS 1

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 5 și i-a purtat semnătura lui Danciu. În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 4, cu 26 de puncte. De partea cealaltă, criza de la Dinamo se adâncește. ”Câinii” au rămas penultimii, cu doar 10 puncte.

Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova – Dinamo 1-0: ”Am făcut 7-8 greșeli în 5 minute”

Ivaylo Petev a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova. Instalat pe banca tehnică în urmă cu 5 zile, antrenorul grupării din Bănie s-a arătat nemulțumit de unele erori ale elevilor săi, însă, per total, a fost satisfăcut de rezultat.

În prima repriză am jucat mai bine, am avut controlul meciului, am înscris și am mai avut două ocazii mari, dar nu am mai reușit să marcăm. O chestie care nu mi-a plăcut, în ultimele 10 minute din prima repriză nu am avut mingea. Foarte ușor am dat mingea adversarului și am făcut 7-8 greșeli în 5 minute.

În partea a doua, ne-am gândit doar la cele 3 puncte. Ne-am apărat mai mult și nu am dat posibilitatea adversarului să înscrie. Am avut câteva contraatacuri, dar nu am mai punctat. Sunt 3 puncte importante, acesta a fost obiectivul principal. Știm că avem mult de lucru. În fotbal se așteaptă greșeala adversarului. Astăzi am greșit în câteva situații ușoare”, a spus Petev.

VIDEO Declarațiile lui Ivaylo Petev

 VIDEO Rezumat Universitatea Craiova – Dinamo 1-0

Etichete: ivaylo petev , antrenor universitatea craiova , universitatea craiova-dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro