marți, mai 28, 2024
Noutati

UTA Arad a transferat un fotbalist format la Fiorentina

  • MEDIA: Digi Sport Special, miercuri, 19:30, DGS 1

  • EURO 2024: Israel – Elveția, miercuri, 21:40, DGS 1

Astfel, UTA a decis să aducă un nou jucător la mijlocul terenului, iar formația antrenată de Mircea Rednic a transferat un fotbalist format la Fiorentina.

Andrei David a fost transferat de UTA Arad

Chiar dacă au intrat într-o serie de rezultate pozitive, întrucât arădenii sunt neînvinși în ultimele șapte etape de campionat, aceștia au decis să întărească mijlocul terenului.

Noul fotbalist al celor de la UTA este Andrei David, un mijlocaș care s-a format în Italia, la Fiorentina. Andrei are 20 de ani, iar ultimii opt i-a petrecut în fotbalul italian.

Andrei David, fost fotbalist la Fiorentina / Foto: Sport.ro

Mijlocaș ofensiv de profil, acesta a mai fost împrumutat în Serie C la Piacenza, iar impresarul său, Virgil Colfescu, a confirmat că Andrei David poate debuta la UTA chiar în următorul meci, cu Oțelul, care va avea loc pe data de 13 noiembrie.

”Este definitiv la UTA. A fost la Piacenza, în Serie C, împrumutat de Fiorentina un an de zile și acum vine definitiv la UTA.

El a fost și de două ori convocat la naționala României, la U16 și poate fi doi ani de zile eligibil ca U21.

El a semnat deja contractul. Trebuie să aștepte cartea verde, dar cred că nu e nicio problemă. Dacă Rednic vrea să-l pună de luni (n.r. la UTA – Oțelul), poate să-l pună. Dacă nu, va juca cred că cu CFR. Nu știu, depinde de Mircea”, a declarat Virgil Colfescu pentru iAMsport.ro.

Etichete: uta arad , andrei david


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro