marți, mai 28, 2024
Cryptomonede

ARIR lansează o colecție de NFT-uri pentru a sărbători 5 ani de activitate • crypto.ro

Asociația Română pentru Relații cu Investitorii (ARIR) marchează aniversarea a cinci ani de existență prin lansarea primei colecții de NFT-uri pe piața de capital din România.

Acest proiect inovator, realizat în parteneriat cu companii listate la Bursa de Valori București și WebitLabs, un jucător activ în domeniul blockchain, reprezintă un pas important în adoptarea tehnologiei blockchain de către cele mai mari companii listate.

Daniela Șerban, Președinta și Co-fondatoarea ARIR, subliniază unicitatea acestui eveniment:

„Celebrăm 5 ani de la fondarea ARIR prin lansarea acestei colecții de NFT-uri, în colaborare cu companiile listate la BVB. Acest proiect aniversar inovativ a fost bine primit de comunitate, iar noi am colaborat pentru a crea nouă active digitale alături de artiști români din întreaga lume, sub coordonarea Webit Labs.”

Investitorii interesați pot deține un NFT al companiei preferate participând la o tombolă până pe 20 noiembrie pe site-ul www.ir-romania.ro/NFT, urmând să primească NFT-urile în cadrul Galei ARIR, programată pentru 23 noiembrie la Palatul Parlamentului, eveniment organizat în colaborare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Cristian Ionuț Avram, CEO-ul WebitLabs, evidențiază importanța tehnologiilor noi pentru creșterea accelerată și sigură a companiilor:

„Am fost încântați de deschiderea celor mai mari companii listate din România către crearea de sinergii noi cu următoarea etapă a internetului, Web3, un protocol descentralizat și public bazat pe blockchain.”

Primul NFT ARIR este o Capsulă a Timpului, creată de Ovidiu – Valeriu Bojor, un artist multidisciplinar din Barcelona. Este un proiect simbolic ce adună gândurile și contribuțiile membrilor ARIR despre activitățile și viitorul comunității, urmând să fie dezvăluit în 2028, cu ocazia aniversării a 10 ani de ARIR.

Următoarele NFT-uri ARIR sunt Artă Digitală și ilustrează rolul a 8 companii membre în economie și pe piața de capital, fiecare fiind creat de un artist diferit, reflectând valorile și caracteristicile respectivei companii în comunitatea ARIR, transpuse în mediul digital.

● Bursa de Valori București – NFT realizat de Upcrafty
● AQUILA – NFT realizat de Șerban Dumitru, Penfire Studio
● Antibiotice – NFT realizat de Jump
● BRK Financial Group – NFT realizat de Andrei Olariu
● Electromagnetica – NFT realizat de Emilia Dumitrescu / Kali Story_
● Farmaceutica Remedia – NFT realizat de Nicu P
● IMPACT Developer & Contractor – NFT realizat de Dots N’ Bits
● Rompetrol – NFT realizat de Adrian Alexandru Gheorghe / archaag

Gala ARIR din 23 noiembrie 2023 va premia pentru al cincilea an consecutiv cele mai bune companii listate și reprezentanții acestora, în 8 categorii. Partenerii strategici ai Galei ARIR 2023 includ membri și asociați importanți din piața de capital, precum și parteneri instituționali și media.

Despre ARIR

Asociația Română pentru Relații cu Investitorii, fondată în noiembrie 2018 la inițiativa Danielei Șerban, reunește companii printre cele mai mari din România, având ca obiectiv comun implementarea celor mai bune practici în transparență, comunicare cu investitorii și guvernanță corporativă.

ARIR promovează conceptul de Relații cu Investitorii în România, crezând că aderența la standarde de transparență, guvernanță corporativă și comunicare proactivă cu investitorii va aduce membrilor valoare adăugată, acces facil la finanțare, reputație și încrederea necesară pentru dezvoltarea continuă a afacerilor lor.

Despre WebitLabs

WebitLabs este o companie care oferă servicii de dezvoltare blockchain, integrând tehnologia în structurile existente ale întreprinderilor moderne. Misiunea companiei este de a poziționa tehnologia blockchain ca un nivel suplimentar de beneficii pentru afaceri, propulsându-le spre un viitor digitalizat.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro